Stiri Politice

Rareş Bogdan a dat verdictul! Cum poate intra România imediat în Schengen. E singura şansă

Rareș Bogdan a spus adevărul pensiile speciale: Clasa politică nu vrea să rezolve această problemă
Rareş Bogdan, sursa foto facebook

Rareş Bogdan a dat verdictul! S-a aflat cum poate intra România imediat în Schengen. E singura şansă a ţării noastre. Europarlamentarul PNL a venit cu dezvăluiri din Parlamentul European. Este nevoie de o adevărată revoluţie.

Rareş Bogdan nu a renunţat la obiectivul României de a intra imediat în Schengen. Europarlamentarul PNL vrea ca ţara noastră să nu mai continue să facă o politică externă cu capul plecat și a ospătarului supus. Mai mult, în direct pe B1 TV, liderul PNL a spus ce trebuie să se schimbe.

Rareş Bogdan este convins că România poate forţa intrarea în Schengen încă din acest an.  „Nu, nu, nu, informațiile mele nu sunt de genul.

Rareş Bogdan a dat verdictul!

Informațiile mele sunt că fereastra de oportunitate pentru România, dacă nu este exploatată în acest an, se va închide, că pe președinția suedeză (a Consiliului UE, n.r.) avem șanse mari să intrăm. Dacă nu pe 8-10 martie, pe 24-26 iunie, și că România nu trebuie să continue să facă o politică externă cu capul plecat și a ospătarului supus.

Avem nevoie de o politică externă a unui stat care are multiple avantaje în acest moment, care este punct nodal, punct-cheie. Este pivot de stabilitate pentru Alianța Nord-Atlantică, pentru NATO, și pentru Uniunea Europeană, că toate schimburile economice dinspre Ucraina spre Occident, respectiv cereale, floarea-soarelui, trec pe aici și, dacă România se supără, lucrurile se pot complica, că tot fluxul de ajutorare, 70%, trece prin România, fie că vin sudul Europei, fie că vine din vestul Europei”, a continuat el.

Europarlamentarul nu s-a oprit aici. „Eu sunt un om care spun că trebuie să apăsăm la maxim în acest moment pedala pentru că este loc, dar fereastra se va închide”, a adăugat Rareș Bogdan, care a vorbit pe B1 TV.

To Top