Stiri Politice

Raluca Turcan, despre rotativă: Trebuie renegociat la sânge

Raluca Turcan dă de pământ cu PSD: A ajuns să aibă fracturi de logică

A existat într-o perioadă percepţia că PNL încasează şi PSD e cel care decide însă sondajele arată că încrederea în PNL este stabilă, a declarat deputatul PNL Raluca Turcan, care a precizat că dacă PSD deschide anumite portiţe de negociere, la rotativă, atunci trebuie renegociat la sânge protocolul.

Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat, marţi, în emisiunea Proiect de Ţară: România, de la Prima News, că a existat într-o perioadă percepţia că PNL încasează şi PSD e cel care decide, însă sondajele arată că încrederea în PNL este stabilă. Despre momentul rotativei guvernamentale, ea a spus că dacă PSD deschide anumite portiţe de negociere, la rotativă, atunci trebuie renegociat la sânge protocolul.

”Atâta vreme cât PSD, ca partid, are opţiuni de coalizare, de a face o majoritate parlamentară, PNL devine irelevant, sau relevanţa PNL scade. Pentru ca în această coaliţie PNL să fie relevant, trebuie ca partidul să fie puternic, aşa apreciez eu”, a spus deputatul PNL.

Raluca Turcan: Nimeni nu e de neînlocuit, oricând se găseşte cineva mai bun

Turcan a precizat: ”Pe mine chiar mă preocupă ca pe toate palierele pe care putem, să facem să crească relevanţa PNL, în luarea deciziilor, în transmiterea deciziilor, în comunicarea deciziilor”.

Au fost sincope pe care le-aţi sesizat şi care nici nouă nu ne-au plăcut. A existat într-o perioadă percepţia că PNL încasează şi PSD e cel care decide însă sondajele arată că încrederea în PNL este stabilă”, a mai spus Turcan, arătând că există o creştere faţă de anul trecut.

Despre momentul rotativei guvernamentale, Turcan a spus că până acum PNL a respectat ad literam protocolul.

”Dacă PSD deschide anumite portiţe de negociere, atunci punctul meu de vedere este că trebuie renegociat la sânge protocolul de guvernare. Funcţia de prim-ministru nu cred, pentru că este o componentă care ţine în viaţă această coaliţie, însă structura guvernului, programul de guvernare cred că trebuie renegociate dacă PSD dechide portiţa”.

Întrebată dacă ar vedea şi miniştri PNL schimbaţi la rotativă, Turcan a spus: ”Nimeni nu e de neînlocuit, oricând se găseşte cineva mai bun”.

To Top