Stiri Politice

Raluca Turcan dă de pământ cu PSD: A ajuns să aibă fracturi de logică

Raluca Turcan dă de pământ cu PSD: A ajuns să aibă fracturi de logică
raluca turcan. sursa: facebook

PSD a ajuns să fie copleșit și începe să aibă fracturi de logică, este de părere fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan.

PSD a ajuns să fie copleșit de perspectiva preluării postului de prim-ministru și începe să aibă fracturi de logică, afirmă deputatul PNL Raluca Turcan, fost ministru al Muncii, despre propunerea PSD de introducerea de noi taxe și impozite și de scăderi de contribuție.

„Vreau să aduc o clarificare legată de dezbaterea publică din ultimele zile legată de introducerea de noi taxe și impozite în perspectiva rotativei premierilor. Aș vrea să spun răspicat că eu cred că PSD a ajuns să fie copleșit de perspectiva preluării postului de prim-ministru și începe să aibă fracturi de logică. Vorbește simultan de creșteri de taxe, dar și de scăderi de contribuție, într-un context economic fragil”, spune Raluca Turcan.

Raluca Turcan: Toate aceste speculații nu fac decât să-i afecteze pe români

Ea afirmă că „toate aceste speculații nu fac decât să-i afecteze pe români” și că „soluția sănătoasă și sustenabilă pe termen mediu și lung” pentru scăderea contribuțiilor este creșterea numărului de angajați.

„Solicit tuturor celor care nu se pot abține și lansează în dezbaterea publică speculații ca înainte de anunțul oricărei modificări de fiscalitate să prezinte și un plan de creștere a numărului de angajați”, încheie Turcan.

PNL a anunțat că nu este de acord cu sufocarea mediului de afaceri și creșterea prețurilor pentru populație.

“Poziția Partidului Național Liberal în privința suprataxării companiilor rămâne una foarte clară și fermă: nu susținem majorarea sau introducerea de noi taxe sau impozite care ar aduce o povară pe umerii unui mediu economic care se confruntă deja cu probleme, venite dintr-un context global dificil. O majorare a regimului de taxare ar sufoca economia reală și ar alunga investitorii, iar PNL nu poate fi de acord cu așa ceva,” a anunțat PNL.

To Top