Stiri Politice

PSD a început să sară calul! Scandal uriaș în coaliția de guvernare: PNL va răspunde atacurilor cât de curând

PSD a început să sară calul! Scandal uriaș în coaliția de guvernare: PNL va răspunde atacurilor cât de curând

PSD a început să sară calul, iar PNL va răspunde atacurilor cât de curând, a declarat vicepreședintele PNL Virgil Guran.

PSD a intrat deja în campanie electorală, declară vicepreședintele PNL Virgil Guran. El îi acuză pe colegii de coaliție că ”au sărit calul” cu acuzațiile repetate din ultima vreme la adresa formațiunii liberale.

Virgil Guran spune la RFI că PSD se gândește probabil mai mult la alegeri, când critică PNL:

”Referitor la PSD, da, trebuie să recunoaștem că în coaliție, până la urmă, ne înțelegem, într-un final, dar există discuții, cum este și normal, suntem două partide cu gândire diferită, dar eu cred că coaliția a mers destul de bine și sunt convins că vom găsi soluții până la final, dar asta nu înseamnă că nu o să avem în continuare discuții, nu o să avem în continuare hai să spunem mici scandaluri, să spun așa, în interior, dar până la urmă, sunt convins că vom găsi calea comună. Da, au intrat în campanie electorală PSD-ul deja, noi încă nu. Ei se gândesc probabil mai mult la alegeri, când încep să ne critice. Ați văzut că noi avem o poziție mult mai moderată și că nu am început să ne legăm de miniștrii lor”.

Virgil Guran: Vom începe să răspundem și noi

Vicepreședintele liberal afirmă că PNL va începe să răspundă cât de curând atacurilor PSD:

”Sunt convins că vor fi și alte atacuri. Sunt convins că până la urmă, vom începe să răspundem și noi, că așa este normal, până la urmă. Cred că cât de curând, pentru că deja, ei, plastic vorbind, au început să sară calul în acest domeniu și li se pare uneori că numai ceea ce spun ei este corect, iar când vii cu argumente că nu este corect și că nu sprijinim economia și România cu acele măsuri, într-adevăr, au câte o reacție din asta mai vehementă, dar o să începem să le dăm replica, eu zic că o să se întâmple cât de curând.

Deocamdată, ați văzut atitudinea primului-ministru, își vede de guvernare, își vede de problemele importante, nu intră în aceste controverse, că aceste controverse i-ar mânca mult din timp și n-ar avea timp să se ocupe de lucrurile serioase. Cei de la PSD să vedem când se va face rotativa dacă mai au timp sau premierul lor dacă va avea timp de astfel de controverse, de atacuri, vor veni problemele importante peste el acolo”.

To Top