Stiri Politice

Procurorii DNA vor să facă ravagii printre demnitari: Vor fi verificate inclusiv nevestele și soacrele

Procurorii DNA vor să facă ravagii printre demnitari: Vor fi verificate inclusiv nevestele și soacrele

ANAF și DNA au început vânătoarea de averi. Procurorii anticorupție și inspectorii antifraudă vor controla inclusiv nevestele și soacrele demnitarilor. Se anunță vremuri interesante chiar în anul de dinainte de alegeri.

ANAF și DNA le-au declarat război bogaților României. Cele două instituții iau la bani mărunți averile demnitarilor, soțiilor, a soacrelor, dar și a altor rude.

Recent, ANAF a realizat un proiect menit să verifice averile nevestelor, soților, dar și a rudelor demnitarilor. Acesta prevede ca toate bunurile mobile, imobile, dar și activele financiare să fie luate la bani mărunți.

Mai mult, proiectul ANAF îi încurajează pe apropiații celor luați în vizor să dea detalii despre averile lor.

Nici DNA nu se lasă mai prejos și a lansat o campanie virulentă împotriva celor care trăiesc pe picior mare.

Gurile rele pun această campanie pe seama că actualul șef al DNA vrea să obțină un nou mandat și trebuie să își umfle bilanțul. Acestea îl acuză că are o listă întreagă cu dosare active ale unor demnitari care au șanse foarte mari în curse-cheie.

DNA: Avem în lucru dosare penale cu prejudicii estimate la 4 miliarde de euro

DNA are în lucru dosare penale cu prejudicii estimate la peste 4 miliarde de euro.

“Activitatea noastră este o dovadă a patriotismului nostru. Asigurăm cetăţenii României că Direcţia Naţională Anticorupţie este puternică şi nu va face paşi înapoi în lupta anticorupţie.

În concluzie, Direcţia Naţională Anticorupţie are un trecut în prezent, dar şi un viitor, mai ales dacă ne raportăm la faptul că avem în lucru dosare penale cu prejudicii prejudicii estimate la peste 4 miliarde de euro.

Totuşi, pentru a atinge un rezultat durabil, eforturile autorităţilor investigative anticorupţie trebuie conjugate cu voinţă politică, activităţi administrative de prevenire a corupţiei, dar şi cu educarea consecventă a tinerelor generaţii în spiritul corectitudinii şi al respectării legilor”, a declarat procurorul şef al DNA.

To Top