Stiri Politice

PNL se scufundă cu Klaus Iohannis! Victor Ponta, atac fără precedent la adresa liberalilor

Ponta îl face praf pe Klaus Iohannis: "Nici măcar Zelenski nu stă de vorbă cu el"

Fostul premier al României a spus că PNL se scufundă în aceste momente, cu Klaus Iohannis, la fel cum PDL s-a scufundat cu Traian Băsescu.

”Zece ani cu Băsescu, zece ani cu Iohannis, ce o veni după Iohannis, Dumnezeu știe! S-ar putea să plângem după Băsescu și Iohannis dacă o mai țin așa. În rest PNL nu e doar partidul liberal, e PNL și PDL. Adică PDL-ul care a stat legat de Traian Băsescu s-a scufundat cu Traian Băsescu și s-a ascuns în PNL. Acum, PNL se scufundă cu Klaus Iohannis, care este probabil cel mai popular politician”, a spus Victor Ponta, la România TV.

Mai mult, Victor Ponta a subliniat faptul că este foarte important ca la alegerile de anul viitor românii să fie lăsați să voteze și nu focile.

Ponta, despre Klaus Iohannis: Nu a rezolvat problemele României

”Ce ne interesează pe noi este dacă anul viitor, în 2024, când avem patru rânduri de alegeri, europarlamentare, locale, generale și prezidențiale, chiar o să votăm noi românii și chiar o să avem noi voie să ne alegem sau o să pățim așa, iar o să avem la impute și iarăși o să auzim prostiile alea cu ciuma roșie sau să veniți să ne salvați țara că ne-o duce la ruși. Adică, dacă o să voteze, iar focile sau o să votăm noi românii la anul, asta cred eu că este important”, a spus fostul premier.

Fostul premier al României a subliniat faptul că țara noastră are nevoie, pe lângă PSD și celelalte partide politice, de un partid liberal puternic.

”Eu cred că este nevoie de un partid liberal puternic. În momentul ăsta nu avem așa ceva, sunt doar câteva personalități care au rezultate administrative. Bolojan și Boc sun foarte apreciați, îi apreciez și eu pentru ceea ce fac la Oradea și Cluj, dar personalități politice la nivel central nu au avut niște yes man care au strigat: Trăiască Iohannis că ne rezolvă toate problemele.

Iohannis nu a rezolvat nici problemele României, nici ale PNL. Ce vor face PNL-iștii e treaba lor. Eu mi-aș dori să văd după rocada sau cum se numește, nu știu ce e în 25 mai, dar mă rog! Sper ca domnul Ciolacu și cei care vor fi în guvern să facă mai multă economie pentru România”, a spus fostul premier.

To Top