Stiri Politice

PNL, pe un butoi cu pulbere! Scandal uriaş în interior. Fostul preşedinte ar putea fi dat afară

PNL, pe un butoi cu pulbere! Scandal uriaş în interior. Fostul preşedinte ar putea fi dat afară

PNL, pe un butoi cu pulbere! Scandal uriaş în interior. Fostul preşedinte ar putea fi dat afară. Surse din interiorul partidului vin cu dezvăluiri incredibile. Urmează o şedinţă extrem de importantă la care vor ieşi scântei. Totul s-a întâmplat după ultimul anunţ al fostului preşedinte, Florin Cîţu.

PNL trăieşte periculos. În interior, scandalul este uriaş. Fostul președinte, Florin Cîțu, a anunțat că va crea un forum de dreapta în interiorul partidului.

PNL, pe un butoi cu pulbere!

Ieşirea lui Florin Cîţu a provocat scandalul în interiorul partidului. Surse din PNL spun că Florin Cîțu, dar și fostul ministru Dan Vâlceanu, ar putea fi sancționaţi. Liderii liberali susţin că afectează imaginea partidului și îi critică pe colegii de coaliție, conform Antena 3 CNN.

Nu este pentru prima dată când Florin Cîțu provoacă scandaluri. Acesta este și motivul pentru care cei din conducerea partidului și-ar dori să îl sancționeze pe cei doi. Susţin că Florin Cîţu şi Dan Vâlceanu nu a înțeles până acum, din discuțiile pe care le-a avut, că nu trebuie să mai ia poziție împotriva colegilor sau împotriva partenerilor de coaliție.

Discuția va avea loc la viitoarea ședință a Biroului Politic Național, care va fi la finalul acestei luni. Atunci va fi discutată și atitudinea pe care a avut-o fostul președinte al partidului față de partenerii de coaliție și de propriul partid, mai spune sursa citată.

To Top