Stiri Politice

Planul şocant al lui George Simion! Cum vrea liderul AUR să schimbe soarta Petrom

Planul şocant al lui George Simion! Cum vrea liderul AUR să schimbe soarta Petrom
George Simion, sursa foto facebook

Planul şocant al lui George Simion! S-a aflat cum vrea liderul AUR să schimbe soarta Petrom. Chiar dacă a dat-o afară din partid pe Diana Şoşoacă, Simion îi votează legile. A anunţat un plan comun cu senatoarea pentru recuperarea Petrom.

George Simion a dezvăluit cum poate reveni Petrom la statul român. Întrebat dacă este posibilă o comisie de anchetă în Parlament având în vedere numeroasele nereguli din contractul Petrom, George Simion a spus clar.

„Nu, nu cred că domnii din Parlament reprezentând majoritatea parlamentară plus USR vor vota pentru o asemenea comisie. Vă spun ce fac eu.

Noi suntem singurii care am votat pentru inițativa Dianei Șoșoacă. Orice lege e bună pentru români, noi votăm pentru. Suntem la 10% acum. În momentul în care vom fi la 30%, când spunem: vrem să recuperăm Petrom, se va recupera. Cei din majoritatea parlamentară nu au pe agendă recuperarea Petrom.

Planul şocant al lui George Simion!

De la momentul contractului de privatizare până în prezent se poate cere situația amenzilor către OMV să vedem de câte ori au încălcat legea. Cu privire la contractul de privatizare trebuie să vorbim cu avocații. Cu o inițiativă legată de mărirea redevențelor, semnăm inițiativa dlui Coarnă”, a spus George Simion, în direct la Realitatea PLUS.

George Simion nu se opreşte aici. Le-a cerut foștilor angajați Petrom să se alăture acțiunii de a reclama Petrom în instanță. „Recuperatea Petrom și a altor companii se află în programul politic al AUR”, a mai spus George Simion.

El a spus că se va asocia cu orice persoană politică actuală care susține recuperarea companiilor românești. Diana Șoșoacă a ințiat o inițiativa legislativă de abrogare a privatizării Petrom.

To Top