Stiri Politice

Planul prin care Marcel Ciolacu ar fi scos din joc! Dezvăluiri uluitoare din interiorul coaliţiei (SURSE)

Planul prin care Marcel Ciolacu ar fi scos din joc! Dezvăluiri uluitoare din interiorul coaliţiei (SURSE)
Marcel Ciolacu Sursa foto Facebook

Planul prin care Marcel Ciolacu ar fi scos din joc! Dezvăluiri uluitoare din interiorul coaliţiei. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la aşa ceva. Rotativa guvernamentală ar trebui să se pună în mişcare la finalul lunii mai. Atunci, Nicolae Ciucă ar trebui să-şi dea demisia şi în locul său să ajungă Marcel Ciolacu, la Palatul Victoria.

Totuşi, ies la iveală amănunte incredibile din interior. Dacă PSD a spus clar, funcţia de premier a lui Marcel Ciolacu nu se negociază, alţi factori n-ar fi de acord.

Nu doar președintele PSD se pregătește pentru acest moment, ci și diverși adversari mai mult sau mai puțin instituționali. Și nu ar fi vorba despre președintele Klaus Iohannis, care este garantul respectării protocolului PSD-PNL-UDMR.

În ultima perioadă, tot mai multe surse vorbesc despre un efort concertat de a-l împiedica pe președintele PSD să ajungă în fruntea guvernului. Ar fi vorba despre diverse ONG-uri și persoane fizice care s-au angajat să descopere orice informații compromițătoare despre Ciolacu, anunţă stiripesurse.ro. Sursa citată mai spune că s-au formulat cereri la diverse instituții, inclusiv la parchete.

Planul prin care Marcel Ciolacu ar fi scos din joc!

Sse verifică diplome, relații, afaceri, se reverifică statutul de revoluționar al liderului PSD. Totul în speranța că va ieși la iveală o informație care să-l facă pe acesta incompatibil cu funcția de prim-ministru.

Misiunea anti-Ciolacu nu pare deloc ușoară. Dacă tentativele de a-l scoate de pe „șine” pe Marcel Ciolacu vor eșua, social-democrații se vor vedea și mai bine înșurubați la butoanele puterii.

Reușita unei campanii anti-Ciolacu ar împinge și PSD în afara guvernării. „Tragedia” ar fi una mai degrabă mediatică și de moment. PSD s-ar găsi într-o poziție ideală în ajunul anului electoral 2024. Nu trebuie ignorat faptul că guvernarea rămâne un cartof fierbinte într-o perioadă de criză. Să poți să „tragi la foc automat” în puterea politică, apelând la toate armele mai mult sau mai puțin populiste, ar fi rețeta unui 2024 de succes pentru social-democrați, peste ceea ce a însemnat 2016, mai susţine stiripesurse.ro.

To Top