Stiri Politice

Pericol uriaş pentru România! Dezvăluirile care vor produce un adevărat cutremur în politică

Pericol uriaş pentru România! Dezvăluirile care vor produce un adevărat cutremur în politică

Pericol uriaş pentru România! Dezvăluirile care vor produce un adevărat cutremur în politică. Cei din Opoziţie au ieşit la atac şi lovesc dur înaintea alegerilor de anul viitor. Ţara noastră se pregăteşte de 4 rânduri de alegeri. Urmează să avem alegeri locale, europarlamentare, parlamentare, dar şi prezidenţiale.

Cei din Opoziţie dau de pământ cu Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, dar nu îl uită nici pe preşedintele Klaus Iohannis. A ieşit la rampă şi Cristian Ghinea, fostul ministru al Fondurilor Europene.

Într-o postare extrem de virulentă pe facebook, Ghinea lansează acuzaţii fără precedent la adresa PNL şi PSD. Principalul vizat este Marcel Ciolacu. Ghinea spune că Iohannis va ieşi din scenă şi îi va lăsa locul lui Marcel Ciolacu. Mai mult, Ghinea spune că cei de la PNL vor fi doar o anexă a celor de la PSD.

“Viitorul României se va juca între trei poluri:
a) Sistemul securist-socialist care își transferă acum loialitatea de la Iohannis la Ciolacu. PNL e anexă.
b) Polul putinist al lui Simion, proptit de Sistem prin expunere TV și resurse, ca sperietoare.
c) Polul liberal democrat condus de USR

Pericol uriaş pentru România!

Restul sunt detalii de context, trădări de parcurs și spectacole temporare de furat agenda.

Nu e nici nouă povestea și nici originală. S-a repetat în vreo 3 variante din 1990 până azi. Polul liberal democrat a avut resurse să întoarcă partida și să schimbe destinul României la bifurcații majore.
Ochii pe minge”, a tunat Ghinea într-o postare pe facebook.

România se pregăteşte de patru runde de alegeri în 2024. Unele surse spun că, de fapt, PNL şi PSD vor avea candidaţi comuni. Mai mult, cele două partide ar urma să-şi împartă funcţia de preşedinte cu cea de premier. Alte voci spun că PNL şi PSD se vor rupe chiar la finalul lunii mai. Liberalii n-ar vrea să îi cedeze guvernarea lui Marcel Ciolacu.

În acest caz, Ciolacu şi cei din PSD au avertizat. Vor ieşi de la guvernare şi vor declanşa alegerile anticipate.

To Top