Stiri Politice

Pe ce se duc banii românilor. Greşeala uriaşă a Guvernului. Acuzaţii din interior la adresa PSD şi PNL

Start la pomenile electorale! Românii care primesc deja 3.000 de lei de la stat

S-a aflat pe ce se duc banii românilor. Greşeala uriaşă a Guvernului. Acuzaţii din interior la adresa PSD şi PNL. Un deputat liberal face notă discordantă şi dă de pământ cu Guvernul condus chiar de către şeful celor de la PNL, Nicolae Ciucă.

Dan Vîlceanu lansează un atac dur la adresa Executivului condus de către Nicolae Ciucă. Mai exact, Vâlceanu a vorbit despre gaura din buget.

Întrebat despre declarațiile oficialilor cu privire la acest subiect, liberalul a afirmat clar. „Noi am aflat cu toții despre gaura de 20 de miliarde de la Știrile B1 TV, unde a intervenit chiar domnul Câciu și ne-a spus că există o problemă în buget și că există această gaură de 20 de miliarde. După aceea, în Parlament, a spus că nu e chiar 20, că e vreo 4,6. După aceea, ne-a spus că nu mai există nicio gaură”, a spus Vîlceanu, în direct pe B1 TV.

„Astăzi, în ședința de Guvern, premierul ne spune că există o problemă bugetară, care vine din zona marilor contribuabili, și domnul Câciu, în aceeași ședință de Guvern, ne mai spune încă o dată că nu există nicio gaură. Practic, dacă luăm declarațiile oficialilor, ne dăm seama că situația nu e deloc clară nici măcar la nivelul Guvernului, pentru că unii spun că există o problemă în buget, alții că nu”, a continuat Dan Vîlceanu.

Pe ce se duc banii românilor

„Una peste alta, este clar că vin cu o ordonanță de măsuri, pentru că într-adevăr există o problemă bugetară. Problema bugetară a apărut în momentul în care au construit bugetul, pentru că au construit un buget nerealist. Toată lumea a spus atunci că ai venituri supraestimate și cheltuieli subestimate, și, pe de altă parte, o rostogolire a unor cheltuieli de anul trecut ca să se poată încadra în ținta de deficit, și atunci am ajuns în situația în care suntem acum, în care este evident că trebuie luate măsuri”, a adăugat fostul ministru.

„Din păcate, măsurile acestea nu se pot lua dacă nu te uiți și la cheltuieli cu salariile sau la investiții, pentru că doar de la bunuri și servicii să tai 20 de miliarde mă tem că nu ai cum să tai, n-ai cum, astea (pixuri, pliante, n.r.) nu costă atât”, a mai spus deputatul PNL.

To Top