Stiri Politice

Opoziţia dă de pământ cu Klaus Iohannis! Greşelile grave ale preşedintelui. Acuzaţii grave şi la televiziunile de ştiri

Klaus Iohannis are în mână o mutare! Ce ar putea face președintele României
Klaus Iohannis, Sursa foto Administratia Prezidentiala

Opoziţia dă de pământ cu Klaus Iohannis! Greşelile grave ale preşedintelui în plin război. Preşedintele celor de la USR, Cătălin Drulă, îl face praf pe şeful statului. Îi reproşează poziţionarea României faţă de războiul din Ucraina. De asemenea, Drulă nu iartă nici televiziunile de ştiri. Sunt acuzaţii grave la adresa acestora.

Klaus Iohannis are parte de un final de mandat contondent. Opoziţia, dar şi cei din PSD îl atacă în rafală pe preşedintele României.

Președintele USR, Cătălin Drulă, susține că politica externă a României, în primul an de război ruso-ucrainean, a fost mai degrabă timidă în susținerea Ucrainei. Mai mult, Drulă îi face praf şi pe cei de la PSD.

“Ce am văzut recent a fost o măsura a unei politici externe care contează puțin sau câteodată este chiar iresponsabilă. Mă refer la absența președintelui Iohannis în susținerea Maiei Sandu. În ziua în care președintele Biden merge la Kiev, Marcel Ciolacu se trezește să se bată cu pumnul în piept și să declare Delta sacră.

Avem un președinte absent, care nu e în stare să unească societatea. De altfel, vorbim despre un președinte trădător, pentru că în ultimii doi ani a făcut o schimbare majoră față de mandatul cu care a candidat”, a acuzat Drulă, conform presshub.ro.

Opoziţia dă de pământ cu Klaus Iohannis!

Drulă a lansat acuzaţii şi la adresa celor de la PSD şi PNL. Nu a iertat nici televiziunile de ştiri, pe care le consideră partizane cu puterea. “Opoziția democratică a României înseamnă aproape în deplinătate USR.

PSD și PNL au ajuns niște agenții de plasat forță de muncă slab calificată la stat. Sunt niște partide care există doar pentru scopul de a găsi loc de muncă unor oameni.

Digi24 promovează o agendă care nu-mi dau seama dacă este legată de un interes de business sau mai degrabă din zona serviciilor secrete. E ceea ce am numit PNL 24, care este un eufemism pentru Digi24.

Cumva în lumea politică românească e subînțeles că trebuie să ai o patalama sau un agrement de la servicii ca să faci carieră”, a mai spus Drulă, conform sursei citate.

To Top