Stiri Politice

Opoziţia dă de pământ cu cei de la PNL! Liberalii, umiliţi în direct de Cătălin Drulă

Opoziţia dă de pământ cu cei de la PNL! Liberalii, umiliţi în direct de Cătălin Drulă

Opoziţia dă de pământ cu cei de la PNL! Liberalii, umiliţi în direct de Cătălin Drulă. Şeful celor de la USR spune că textul proiectului PNL împotriva ONG-urilor este copiat din cărticica lui Viktor Orban, premierul Ungariei acuzat de tot Occidentul.

Întrebat de expunerea de motive din proiectul PNL împotriva ONG-urilor, liderul USR, Cătălin Drulă nu s-amai abţinut.

„Ce să zic? E de noaptea minții și cumva mă gândeam, ascultându-vă, că băieții ăștia de fapt copiază textul ăsta și toată construcția asta din cărticica lui Viktor Orban. Știți că acolo, în regimul lui de semi-dictatură, astea, ONG-urile, societatea civilă, ăștia sunt dușmanii. Numai că din fericire pentru noi o fac prost, că se ocupă prost chiar și de treaba asta. Evident că nu există niciun fel de justificare sau o realitate”, a spus Drulă, în direct pe B1TV.

Opoziţia dă de pământ cu cei de la PNL!

„Știu foarte bine ce înseamnă construcția de autostrăzi, și dacă din vreun motiv n-a mers bine construcția de autostrăzi în România, este pentru că au umplut companiile care ar trebui să se ocupe de infrastructură de pile, de băieți, de la partide, tot felul de nepricepuți aduși acolo, și au izgonit oamenii care se pricepeau.

Și proiecte pregătite prost, și șpăgi, și firme de partid, balastieră de la PNL, de unde trebuie să se ia balastul pentru autostradă, altfel vin 30 de d-astea de control, de autorități, că în curtea PNL nu vine Inspectoratul de Stat în Construcții să vadă blocul ăla pe care l-au ridicat în parcelă protejată istoric, dar dacă nu cumperi de unde trebuie balast pentru autostradă vin”, a continuat Cătălin Drulă.

„Este un atac la o societate normală, care funcționează pe baze democratice, unde se respectă niște reguli, unde trebuie să fii un investitor cinstit. Pentru că oamenii ăștia nu știu să funcționeze decât așa, cu băieții cu geanta cu bani”, a mai spus deputatul USR, conform sursei citate.

To Top