Stiri Politice

Omul lui Klaus Iohannis, umilit de faţă cu toată lumea! Greşeala gravă care îi va revolta pe sute de mii de români

Klaus Iohannis i-a pus la colț pe guvernanți! Președintele României, mesaj către guvernul Ciucă: Nu mai există justificări
Klaus Iohannis, Sursa foto Administratia Prezidentiala

Omul lui Klaus Iohannis, umilit de faţă cu toată lumea! Greşeala gravă care îi va revolta pe sute de mii de români. Noua lege a Educaţiei l-a scos din minţi pe un lider PSD. Decizia ministrului Ligia Deca a şocat pe toată lumea. S-a aflat ce a făcut aceasta.

Omul lui Klaus Iohannis se află în centrul unui nou scandal. Ligia Deca, şefa de la Educaţie, este din ce în ce mai contestată de toată lumea.

Acum, a venit rândul şi partenerilor de guvernare ai liberalilor să o facă praf pe Ligia Deca.  Deputatul PSD, Marian Mina intervine în scandalul vacanţei de Paşte pentru elevi.

Omul lui Klaus Iohannis, umilit de faţă cu toată lumea!

Deputatul PSD Marian Mina atrage atenţia Ministerului Educaţiei că strică o tradiţie de sute de ani pe care nici măcar comuniştii nu au îndrăznit să o oprească. “Nici comuniștii nu și-au permis să scoată vacanța de Paşte pentru elevi! Și ar fi bine să nu înceapă acum Ministerul Educației să strice această tradiție, cu tot felul de propuneri și explicații aberante”, spune Maria Mina într-o postare pe Facebook.

Deputatul PSD mai acuză şi faptul că în fruntea învăţământului românesc sunt “oameni fără Dumnezeu”. “Dintotdeauna, copiii au avut vacanță școlară de Paște. Este un bun prilej de a merge la Biserică alături de părinți, de a se împărtăși și de a respecta tradițiile creștine. Nu pot fi de acord cu ruperea copiilor de toate aceste tradiții, doar pentru că niște oameni fără Dumnezeu din fruntea ministerului vor asta!”, acuză deputatul.

Acesta mai susţine şi că vacanța de schi este o inepţie, “Într-o țară în care mai avem atâtea de făcut pentru copii, pentru a le asigura un trai decent”, a mai spus deputatul celor de la PSD.

To Top