Stiri Politice

O nouă aroganţă a lui Klaus Iohannis! Cum se scaldă preşedintele pe banii românilor. Dezvăluirea care va produce un nou scandal

Hoțul de la Interne reprezintă România în continuare! Cătălin Drulă: După aproape o lună, și-a dat seama și Iohannis că Bode a furat

O nouă aroganţă a lui Klaus Iohannis! S-a aflat cum se scaldă preşedintele pe banii românilor. Dezvăluirea care va produce un nou scandal. Şeful statului a plecat într-o nouă deplasare externă pe care a cheltuit, din nou, o mare sumă de bani.

Klaus Iohannis s-a deplasat încă de vineri într-o vizită în Emiratele Arabe Unite cu un avion de lux. este vorba despre o aeronavă cu dimensiuni mai mici față de aeronava pe care a închiriat-o pentru deplasarea efectuată recent în Japonia, Singapore.

Avionul este de mai mici dimensiuni cu care a plecat Klaus Iohannis aparține aceleași companii din Luxemburg.„Președintele României pleacă din București în vizita oficială din Emiratele Arabe Unite cu un Gulfstream G550.

Avionul folosit pentru această deplasare este închiriat tot de la compania luxemburgheză Global Jet și are o capacitate de transport de 13 pasageri. Cel puțin la dus, zborul va fi efectuat fără escală”, potrivit informațiilor prezentate de Boardingpass pe pagina de Facebook.

O nouă aroganţă a lui Klaus Iohannis!

Președintele României nu a mai avut escală la Sibiu, așa cum s-a întâmplat de cele mai multe ori în mandatul său, potrivit adevarul.ro.

În perioada 18-21 martie 2023, Klaus Iohannis va efectua o vizită oficială în Emiratele Arabe, la invitația omologului său arab, Alteța Sa Șeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan. Vizita are ca obiectiv aprofundarea dialogului politico-diplomatic dintre cele două țări.

În vizita din Emiratele Arabe Unite, Iohannis se va întâlni cu Președintele Emiratelor Arabe Unite, Șeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan, și cu vice-președintele și prim-ministrul EAU, conducătorul Emiratului Dubai, Șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum.

Iohannis mai are cam un an şi jumătate din al doilea său mandat de preşedinte la Palatul Cotroceni. Conform Constituţiei, România îşi va alege un nou preşedinte la finalul anului 2024. Iohannis nu va mai putea să candideze pentru cea mai înaltă poziţie din statul român.

To Top