Stiri Politice

Nu ne dăm bătuți! Rareș Bogdan, lovitură uriașă pentru Austria: Avem o nouă ocazie de a afla de ce persistă umilirea românilor

Rareş Bogdan, cuvinte dure la adresa colegilor din PNL: "V-aş fi călcat în picioare pe jumătate dintre voi"

Doresc că aflu de ce persistă discriminarea românilor, de ce stăm cu șapca în mână pentru accederea în Spațiul Schengen, în ciuda tuturor regulilor, declarat Rareș Bogdan, prin intermediul unei postări pe contul său de Facebook.

L-am informat pe coordonatorul EPP pentru Comisia LIBE, Jeroen Lenaers, că i-am solicitat președintelui acesteia, Juan Fernando Lopez Aguilar, să-i invite la audieri pe cancelarul Austriei, Karl Nehammer, și pe ministrul de Interne, Gerhard Karner, în chestiunea Schengen, a anunțat vicepreședintele PNL.

Cred cu tărie că prezența oficialilor austrieci va fi o oportunitate de a înțelege ce doresc aceștia. Va fi o nouă ocazie de a ale demonstra, ci fapte și cifre, că România nu se află pe rutele migrației ilegale, în ciuda a ceea ce pretind dânșii, a mai spus Rareș Bogdan.

Oprea: Rareș Bogdan continuă dezinformarea

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a declarat de curând că liberalii sunt vinovați pentru faptul că OMV nu va plăti taxa de solidaritate: „Rareș Bogdan continuă dezinformarea și minciuna doar pentru a masca neputința colegilor lui”.

„Rareș Bogdan a primit un nu de la cancelarul austriac Nehammer, precum un pumn în față, dar fără mănușă de catifea. Ca oricare politician versat a scos repede batistuța pentru a șterge urmele eșecului și s-a cocoțat rapid pe valul revoltei resimțite de români la auzul nedreptății pe care Austria a comis-o contra României. Nedreptatea nu-ului exprimat de guvernul austriac la votul pentru accederea românilor în spațiul Schengen a fost resimțit ca o ofensă de fiecare dintre noi. Rareș Bogdan a aplicat tactica  “focul la ei” și a anunțat boicotul, doar pentru ca românii să uite insuccesul dreptei și al lui personal, ca stindard al europarlamentarilor liberali. Fumigena nu l-a ajutat, românii nu uită și înteleg foarte bine responsabilitățile fiecăruia”, a scris pe Facebook Radu Oprea.

Social-democratul afirmă că Rareș Bogdan „aruncă o nouă petardă pentru că tot dreapta a ratat și taxarea companiilor care au realizat profituri extraordinare pe seama noastră”.

To Top