Stiri Politice

Nu mai luați nici 10%! George Simion, replică acidă pentru PNL: Aruncă aceste acuzații de frică

Nu mai luați nici 10%! George Simion, replică acidă pentru PNL: Aruncă aceste acuzații de frică

Președintele AUR George Simion a avut o replică acidă la adresa lui Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, replică pe care i-a dat-o chiar pe contul acestuia de Facebook.

“Peneleprele aruncă aceste acuzații de frică. Nu mai luați nici 10%!,” a comentat președintele AUR la postarea lui Ionuț Stroe.

Reamintim că purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a scris o postare pe contul său de Facebook, în care a făcut o serie de declarații îndreptate direct împotriva lui Simion.

Se strâng deja multe acuzații că George Simion, liderul AUR, ar avea o legătură cu serviciile de informații ruse. Doar în ultima săptămână doi oficiali au spus asta cu subiect și predicat: un fost ministru al apărării din Republica Moldova și un agent al serviciilor de informații ucrainene.

Stroe: George Simion este vocal în România

George Simion tace asurzitor pe acest subiect, iar tăcerea lui sună mai degrabă a vină. Începem să vedem că în spatele unui așa-zis „suveranism” se află doar o mare păcăleală cu iz rusesc.

Mai mult, iată, am aflat că George Simion are interdicție de intrare și în Ucraina, nu doar în Moldova. Să explicăm mai bine: două țări, vizate insistent de acțiunile Rusiei, au decis că Simion este persoana non-grata. Oare de ce? De ce nu ne spune deschis, ca lider al unui partid parlamentar?

Am observat toți că Simion este vocal în România doar pe subiectele care favorizează interesele Rusiei. Poate acum înțelegem mai bine de ce, de exemplu, la începutul agresiunii Rusiei în Ucraina, același George Simion a tăcut și i-a luat foarte mult timp să zică ceva.

E greu să te dai pro-european în România, când un pic mai încolo, dincolo de graniță, în Moldova și Ucraina, alții te consideră doar un pro-rus, scris Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL.

To Top