Stiri Politice

Noua funcție a lui Nicolae Ciucă. Ce va face după ce își va da demisia din funcția de premier (SURSE)

PNL, pe un butoi cu pulbere! Scandal uriaş în interior. Fostul preşedinte ar putea fi dat afară
Nicolae Ciuca, sursa foto: facebook

Noua funcție a lui Nicolae Ciucă. S-a aflat ce va face şeful celor de la PNL după ce își va da demisia din funcția de premier. Surse politice vin cu nou dezvăluiri despre actualul şef de la Palatul Victoria. Nicolae Ciucă se va instala într-o nouă funcţie cheie.

Nicolae Ciucă rămâne preşedinte la PNL, dar nu numai atât. În luna mai se va produce rotativa de la guvernare. Şeful celor de la PNL îi va lăsa locul lui Marcel Ciolacu în fruntea Guvernului României.

După ce îi va preda funcţia lui Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă se pregăteşte să preia una la fel de importantă. Acesta urmează să fie votat al doilea om în stat.

După ce va pleca de la Guvern, cel mai probabil, Nicolae Ciucă va prelua funcția de președinte al Senatului. Astfel, va face rocada cu şeful celor de la PSD, Marcel Ciolacu. Dar asta nu e tot. La Senat, Ciucă are un alt mandat important. Acolo, grupul senatorilor PNL este greu controlabil de către partid. Tocmai din acest motiv, Ciucă se va înscăuna șef al Senatului cu un alt obiectiv extrem de important. Acolo, şeful PNL va încerca să aducă toți senatorii PNL sub comandă unică, conform stiripesurse.ro.

Noua funcție a lui Nicolae Ciucă

După cum le-a transmis şi liberalilor în şedinţa de la Vila Lac, PNL va trece din mai într-un fel de Opoziţie. CU PSD la butoane, liberalii vor să capitalizeze politic. Speră să le ia faţa celor de la PSD în sondajele de opinie. În acest moment, sondajele dau PSD la 35%, în timp ce PNL se află undeva la 22%. Ciucă are drept mare obiectiv să facă din PNL un partid de 30% care să meargă după alegeri pe picior de egalitate cu cei de la PSD într-o altă eventuală coaliţie de guvernare.

Asta le-a şi promis Ciucă liberalilor. Să nu se mai certe, momentan, cu cei de la PSD. Să încearcă doar să capitalizeze politic după luna mai. Le-a mai promis acestora un lucru. Nu va ceda nimic la negocierile de la rotativă. Mai mult, liberalii vor să ia Ministerul Dezvoltării de la cei de la UDMR.

Most Popular

To Top