Stiri Politice

Noi tensiuni în coaliţie! Marcel Ciolacu dă de pământ cu un lider PNL. Acuzaţii grave la adresa acestuia

Noi tensiuni în coaliţie! Marcel Ciolacu dă de pământ cu un lider PNL. Acuzaţii grave la adresa acestuia
Marcel Ciolacu Sursa foto Facebook

Noi tensiuni în coaliţie! Şeful celor de la PSD, Marcel Ciolacu, dă de pământ cu un lider PNL. Acuzaţii grave la adresa acestuia. Totul a pornit după ce prim-vicepreşedintele PNL, Dan Motreanu, i-a atacat pe social democraţi. Acum, acesta a primit un răspuns dur de la vârful PSD.

Marcel Ciolacu nu e deloc de acord cu Dan Motreanu, şeful de la Giurgiu al PNL. Dan Motreanu a spus că nu este posibil ca liberalii să încheie alianțe locale doar cu social-democrații, așa cum ceruse Ciolacu. Mai mult, liderul liberal acuza faptul că liderii PSD continuă să îi atace pe miniștrii PNL, conform digi24.ro.

Replica lui Marcel Ciolacu a fost extrem de dură. Şeful PSD spune că PNL a furat de la social democraţi 28 sau 30 de primari înainte de alegeri la Giurgiu.

„Nu comentez declarațiile domnului Motreanu. E o țară liberă. Ne exprimăm anumite păreri. Îi amintesc domnului Motreanu că a furat de la PSD 28 sau 30 de primari înainte de alegeri la Giurgiu. Să vadă din această perspectivă reacția deputatului și președintelui PSD Marian Mina în ceea ce privește conducerea județului Giurgiu.

Marcel Ciolacu dă de pământ cu un lider PNL

A spus ceva fals sau neadevărat domnul Mina?”, a declarat Marcel Ciolacu, la Brăila. Reacția liberalului vine după ce președintele PSD Giurgiu, Marian Mina, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru „capetele înfierbântate de la PNL”.

Social-democratul îi acuză pe liberali că jumătate dintre miniștrii lor sunt cu probleme. Mai mult, a dat exemplul ministrului de Interne, Lucian Bode, ministrului Justiției, Cătălin Predoiu și pe cel al ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut în coaliție ca PSD și PNL să formeze alianțe obligatoriu și la nivel local, în Consiliul Județean și primării. Ciolacu a mai spus că dacă liberalii sunt de acord, actuala coaliție cu PNL s-ar putea transforma într-o alianță cu proiect de țară care să câștige alegerile din 2024. Acesta a spus că astfel cele două mari partide, unul de stânga și unul național-liberal, se pot așeza la masa discuțiilor, dacă doresc o alianță pentru România.

To Top