Stiri Politice

Nicolae Ciucă va fi demis din funcția de președinte al PNL?! Orban: Va fi schimbat imediat

Nicolae Ciucă va fi demis din funcția de președinte al PNL?! Orban: Va fi schimbat imediat

Schimbarea lui Ciucă din fruntea PNL devine mult mai realizabilă după europarlamentare când vor vedea ce rezultat catastrofal vor obţine, a declarat fostul președinte al PNL, Ludovic Orban.

Liderul Forţa Dreptei Ludovic Orban a declarat luni, la emisiunea Proiect de Ţară. România, că schimbarea lui Nicolae Ciucă din fruntea PNL devine mult mai realizabilă după europarlamentare când vor vedea ce rezultat catastrofal vor obţine. Ei se visează la peste 20%, PNL va lua sub 15% la europarlamentare, vă las în scris, a mai spus Orban.

”Ciucă s-a trezit preşedinte de partid la impuse, nu cred că şi-a dorit, nu a avut nicio legătură cu PNL, nu cunoaşte nici azi PNL, şi deşi este premier nu conduce PNL”, a spus liderul Forţa Dreptei, precizând că Partidul Naţional LIberal ”nu e condus”. ”Este un partid care acţionează în devălmăşie, decizii majore ia Iohannnis. Fiecare pe craca lui, dacă te uiţi la declaraţii” a mai spus Orban.

Despre soarta lui Nicolae Ciucă în partid, după rotativa premierilor, Ludovic Orban a spus că, dacă acesta se duce vicepremier poate să stea mai mult în funcţie, dar dacă se duce singur cuc la Senat va rezista mai puţin”.

Ludovic Orban: PNL va lua sub 15% la europarlamentare

”Predicţia mea este că e foarte greu de imaginat că Ciucă, după ce nu va mai fi premier, va fi schimbat imediat, schimbarea lui devine mult mai realizabilă după europarlamentare când vor vedea ce rezultat catastrofal va obţine. Ei se visează la peste 20%, PNL va lua sub 15% la europarlamentare, vă las în scris”, a spus el.

Ludovic Orban a mai arătat că astăzi, AUR este al doilea partid în sondaje.

”Nu ştiu dacă are capacitatea de a materializa acest scor, nu au structură organizatorică. (..) E o concurenţe semnificativă la partide cu teme similare care uneori se radicalizează mai mult decât îşi permite AUR”, a afirmat el.

Orban a menţionat că ”PSD la europaramentare va lupta cu toată forţa, pentru că va avea premier şi toate pârghiile în alegeri”.

To Top