Stiri Politice

Nicolae Ciucă face ravagii în ședința PNL! S-a aflat ce s-a discutat în spatele ușilor închise (SURSE)

Nicolae Ciucă tună și fulgeră! Ce a decis premierul României în ședința de Guvern de astăzi: Să fie demiși
nicolae ciuca. sursa: facebook

Nicolae Ciucă face ravagii în ședința PNL! Premierul României a făcut un apel la încetarea luptelor interne, sugerând că acestea nu fac decât să ducă la destabilizare.

“Opriți lupta internă, luptați pentru români cu programe, cu soluții! PNL va fi la guvernare după 2024 dacă va fi garantul stabilității și dezvoltării. Dușmanul real al României și al PNL este extremismul în toate formele lui. Noi PNL suntem cei care trebuie să apărăm și promovam patriotismul adevărat, moderat, proeuropean, nu cel fals anarhic, destabilizator, cu comenzi în afara tarii și a UE,” le-a transmis Nicolae Ciucă liberalilor, într-o ședință care a avut loc astăzi la Vila Lac.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis colegilor că formaţiunea stă mai bine în sondaje decât în momentul în care a preluat conducerea, iar Guvernul a performat. În ceea ce priveşte rocada, Ciucă le-a transmis liberalilor că se va face aşa cum este stipulat în protocol.

Liberalii s-au reunit la Vila Lac, duminică, de la ora 16.00, având pe agenda de discuţii priorităţile pentru sesiunea parlamentară care începe săptămâna viitoare şi pregătirea rocadei guvernamentale.

Potrivit unor surse politice, liderul PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis liberalilor că partidul stă mai bine în sondaje decât în momentul în care a preluat conducerea.

“PNL este azi peste procentele de la preluarea mandatului meu de preşedinte de partid. Asta pentru că PNL a asigurat stabilitatea ţării şi a făcut ce a spus ca face. Nu a provocat şi nu a răspuns provocărilor politice”, lea- transmis ciucă liberalilor.

Nicolae Ciucă: Guvernul a fost performant. Cel mai bun procent de absorbţie

De asemenea, premierul Nicilae Ciucă a afirmat că Guvernul a fost performant.

”Guvernul a fost performant. Cel mai bun procent de absorbţie, în context economic grav”, a mai declarat premierul.

Acesta le-a dat asigurări colegilor de partid că rocada se va aşa cum este stipulat ăn protocolul coaliţiei.

”Rotaţia se va face ca în protocol. Vă asigur”, a mai afirmat liderul PNL, potrivit surselor politice.

Biroul Politic Naţional al PNL se va reuni, luni, începând cu ora 11.00, în sala grupului PNL de la Camera Deputatilor.

De la ora 18.00, preşedintele PNL, premierul Nicilae Ciucă va participa la şedinţa grupurilor reunite din Camera Deputaţilor şi Senat.

Şedinţa va avea loc în sala grupului PNL de la Camera Deputaţilor.

Sesiunea parlamentară începe la 1 februarie.

To Top