Stiri Politice

Nicolae Ciucă e terminat! Greşeala imensă a celor de la PNL. Klaus Iohannis, direct răspunzător

Nicolae Ciucă e terminat! Greşeala imensă a celor de la PNL. Klaus Iohannis, direct răspunzător

Nicolae Ciucă e terminat! Greşeala imensă a celor de la PNL. Klaus Iohannis, direct răspunzător pentru problemele liberalilor. Cel puţin asta susţine fostul şef al PNL, Ludovic Orban. Actualul lider al Forţei Dreptei vine cu un scenariu teribil pentru PNL.

Ludovic Orban a spus că rocada guvernamentală din primăvară va fi catastrofală pentru liberali şi pentru Nicolae Ciucă.

Fostul premier consideră că președintele Klaus Iohannis este cel mai vulnerabil în situația în care nu se face rocada.„Dacă mă întrebaţi pe mine, eu anticipez că se va face rocada, pentru că la ora actuală PNL nu mai e un partid de sine stătător, comanda lui este la Cotroceni, această alianţă contra naturii a fost impusă de Iohannis şi Iohannis este cel mai vulnerabil în situaţia în care nu se face rocada, pentru că realitatea este că astăzi PSD are la dispoziţie foarte multe instrumente de a scoate PNL de la guvernare şi chiar de a-l demite pe Iohannis”, a declarat Ludovic Orban, conform rfi.ro.

„Astăzi, din păcate, conducerea PNL, toţi cei care deţin funcţii în zona de guvernare atât la nivel central, cât şi la nivel local, ascultă orbeşte de ceea ce le cere Iohannis şi chiar dacă mai sunt unii care mai mârâie pe la colţuri, nu vor avea nici un fel de putere de a împiedica realizarea rocadei, ceea ce va fi catastrofal pentru PNL”, a mai spus deputatul din opoziție.

Nicolae Ciucă e terminat!

Întrebat de ce consideră că Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu insistă că totul este în regulă și că rocada guvernamentală se va produce la termen, fostul lider PNL a spus clar. „Că nu e totul în regulă şi că sunt discuţii legate de posibilitatea de a nu se face rocada. Eu, dacă aş fi în PNL, n-aş accepta niciodată să votez la putere un premier PSD, cel care a fost inamicul politic. Probabil or mai fi câţiva membri PNL, câţiva parlamentari PNL care mai au probleme de conştiinţă legate de această complicitate la numirea unui premier aparţinând PSD”, a mai spus Orban, conform sursei citate.

„Probabil sunt ceva discuţii şi din cauza asta, atât Ciolacu, cât şi Ciucă, mai ales, mai sunt şi alţii care mai dau declaraţii pe tema asta, tot simt nevoia să repete că se va respecta protocolul”, a adăugat Ludovic Orban.

To Top