Stiri Politice

Motivul pentru care USR face scandal în Parlament? PNL: Sunteţi în prăbuşire electorală

Cutremur uriaș în USR! Un greu din partid și-a dat demisia: Am alte valori

USR se află în prăbuşire electorală, iar scopul scandalurilor pe care le face este salvarea partidului, este de părere deputatul PNL Laurenţiu Leoreanu.

Leoreanu a declarat la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului de Interne, că USR scade în sondaje şi pierde electorat, iar reprezentanţii săi, pentru a încerca să îşi salveze partidul, “fac scandal în Parlament“.

“Înţeleg că este dezolant scenariul pierderii susţinerii politice, al scăderii în sondaje, că este descurajator să te afli în opoziţie după ce ai făcut parte dintr-o coaliţie de guvernare în care ai avut şansa de a îmbunătăţi traiul românilor şi nu ai făcut-o. Regretele sunt tardive. Modul de acţiune din prezent, scandalul, este înjositor.

Asta ştiţi să faceţi, dragi colegi de la USR, scandal şi atât. Sunteţi în prăbuşire electorală, românii nu vă mai suportă modul de a acţiona şi singurul scop al scandalurilor pe care le faceţi zilnic este salvarea partidului de la scufundare în irelevanţă”, a afirmat Leoreanu.

El a menţionat că USR coboară în sondaje, partidul s-a “rupt” şi pierde parlamentari şi electorat, iar “colacul de salvare” pare a fi pentru acest partid “doar scandalul politic”.

USR ignoră faptul că, sub conducerea lui Lucian Bode, Ministerul Afacerilor Interne este o instituţie cu adevărat performantă

“Azi, USR aduce pentru a câta oară scandalul în Parlament folosindu-se de instrumentul moţiunii simple. În tot acest timp, USR ignoră în mod voit faptul că, sub conducerea lui Lucian Bode, Ministerul Afacerilor Interne este o instituţie cu adevărat performantă, iar moţiunea pe care o avem astăzi în faţă nu constitutie decât un efort de destabilizare a uneia dintre cele mai competente structuri guvernamentale care dă dovadă de rezilienţă, echilibru şi profesionalism, dar şi un efort de lezare a imaginii ministrului Lucian Bode, care a preluat mandatul într-un moment critic pentru ţara noastră. Principiul USR este cunoscut – dacă nu poţi construi, distruge”, a susţinut deputatul PNL.

Potrivit lui Laurenţiu Leoreanu, atunci când Lucian Bode a preluat mandatul de ministru, ţara noastră se confrunta cu o criză majoră determinată de pandemia de COVID-19.

“Starea de urgenţă, iar mai apoi starea de alertă au mobilizat toate organele statului în jurul a două scopuri – protecţia cetăţeanului şi prevenirea răspândirii virusului. Rolul Ministerului Afacerilor Interne a fost esenţial în fiecare etapă a luptei împotriva COVID-19, întreg personalul în alertă maximă asigurându-se că măsurile adoptate sunt respectate şi virusul nu va produce şi mai multe victime”, a completat Leoreanu.

To Top