Stiri Politice

Mii de români, în pericol! George Simion trage semnalul de alarmă: Zici că e sfârșitul lumii

George Simion aruncă bomba: Se pregătește privatizarea Romsilva și Hidroelectrica!
George Simion, sursa foto facebook

Mii de români, în pericol! George Simion trage semnalul de alarmă. Este extrem de grav ceea ce se întâmplă. Şeful celor de la AUR a vorbit despre situația dramatică a oamenilor din Olt. Aceştia se tem pentru viețile lor, dar și pentru animalele din gospodării. Totul se întâmplă din cauza șacalilor care s-au înmulțit extrem de mult.

George Simion vine cu dezvăluiri absolut incredibile. Şacalii fac ravagii în Olt. Președintele AUR a declarat că în ultima perioadă, oamenii din Olt i-au trimis zeci de mesaje în care s-au plâns că fiarele sălbatice le distrug gospodăriile.

George Simion susţine că principalul vinovat de această situație dramatică cu care se confruntă nu doar oamenii din Oltenia este Dacian Cioloș. În urmă cu câțiva ani acesta a interzis vânătoarea în România. Totuşi, de când a fost Cioloş premier şi până acum au trecut ani buni. Proiectul dat de guvernarea tehnocrată putea fi amendat fără probleme.

”E normal, zici că e sfârșitul lumii! S-au înmulțit foarte mult și urșii și șacalii și toate animalele. Le aduce indirect Dacian Cioloș pentru că el a interzis vânătoarea în România, în loc să gândească cum face Ungaria turismul acesta de vânătoare, aduce 1% din PIB-ul Ungariei, de exemplu. Nu, ei au oprit vânătoarea și s-au înmulțit, sunt din ce în ce mai mulți urși. Șacalii nu doar în Oltenia și în Tulcea și în Delta Dunării și peste tot.

Mii de români, în pericol!

Vânătorii, practic acum, sunt puși la colț de parcă ar fi niște criminali. Nu sunt lăsați să își facă treaba”, a spus George Simion, în direct la România TV.

Liderul AUR a subliniat faptul că numărul cazurilor de gripă porcină a crescut la cote alarmante. Asta se întâmplă pentru că a fost interzisă vânătoarea de porci mistreți, principalii purtători ai acestui virus.

”La fel pesta porcină s-a răspândit foarte mult pentru că s-au interzis vânătoarea la porci mistreți. Au venit mulți agricultori români, mulți crescători de animale și ne-au zis. La Bihor ne-au zis oierii ce probleme au în momentul ăsta pentru că se încearcă să se împiedice transhumanța, se încearcă să se împiedice activitatea oieritului în România printr-o lege depusă de UDMR. De ce depune UDMR-ul? Știm de ce depune UDMR-ul, nu trebuie să vă mai spun” a mai spus liderul AUR.

To Top