Stiri Politice

Mihai Tudose nu a mai suportat! A făcut praf un ministru PNL. Ce l-a enervat pe europarlamentar

Marcel Ciolacu: Îl vreau pe Mihai Tudose în Guvernul României, cât mai repede
Mihai Tudose, sursa foto facebook

Mihai Tudose nu a mai suportat! A făcut praf un ministru PNL. S-a aflat ce l-a enervat la culme pe europarlamentar. Social democratul a spus clar. Nu va intra într-un guvern din care face parte actualul ministru al Energiei, Virgil Popescu.

Mihai Tudose a spus că poate sta la aceeaşi masă cu ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, care este acuzat de plagiat, dar care nu are un verdict în acest sens. Mihai Tudose a fost întrebat, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, dacă va intra în Guvern.

“Nu ştiu. Depinde de o mulţime de lucruri.Da, accept o intrare în guvern, dar pe un plan de guvernare şi pe un plan în care mă duc să fac ceva. Ca să pot să fac poze cu un minister sau la Guvern, iertaţi-mă, dar nu”, a afimat Tudose.

De asemenea, întrebat dacă va accepta să fie coleg în viitorul Guvern cu Virgil Popescu, Tudose a răspuns negativ. “M-aţi întrebat, nu condiţionez. Am spus nu”. Politicianul a mai fost întrebat dacă ar sta la masă cu Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne şi a răspuns afirmativ, precizând că nu are nicio problemă cu acesta.

Când i s-a atras atenţia că Lucian Bode este acuzat de plagiat, răspunsul său a fost. “Deocamdată nu are verdict de plagiat. Şi eu am o problemă cu plagiatul, că s-a trezit cineva care la rândul ei este acuzată de plagiat, că am plagiat. Eu am hârtie că nu am plagiat. De Emilia Şercan vorbesc”.

Europarlamentarul PSD a mai spus un lucru clar. “Universitatea din Cluj, cu o săptămână înainte dăduse altul că nu a plagiat. Acum aşteptăm următorul verdict. Poate următorul verdict e că iar nu a plagiat. Nu ştiu, n-am citit lucrarea, dar până când nu există o hârtie, asta e”, a încheiat Tudose.

PSD şi PNL ar urma să facă rotativa la guvernare la finalul lunii mai. Atunci, Nicolae Ciucă ar urma să-şi dea demisia şi preşedintele Klaus Iohannis să-l desemneze premier pe Marcel Ciolacu, şeful PSD.

To Top