Stiri Politice

Marius Budăi iese la rampă! Cum se apără în scandalul momentului şi de ce nu vrea să-şi dea demisia

Marius Budăi iese la rampă! Cum se apără în scandalul momentului şi de ce nu vrea să-şi dea demisia

Marius Budăi iese la rampă! S-a aflat cum se apără în scandalul momentului şi de ce nu vrea să-şi dea demisia. Ministrul Muncii neagă toate acuzaţiile care i s-au adus. A avut prima reacție în scandalul în care este acuzat că ar fi sunat colege de partid noaptea, după ce ar fi consumat alcool.

Mai multe surse din PSD spun că ministrul Muncii, Marius Budăi ar fi fost protagonistul a cel puţin două astfel de episoade. Cel mai grav s-ar fi petrecut în vara anului 2022, în timpul unui congres al partidului organizat la Olimp.

Atunci, ministrul Muncii, Marius Budăi, a sunat o colegă deputată în cameră. Iritată de insistența acestuia, deputata a coborât cu soțul, care era și el la acțiunea PSD de la mare. Discuția între cei doi și Budăi a fost una aprinsă, conform libertatea.ro.

„Am fost foarte afectat de ce s-a scris la dumneavoastră. Regret că s-a creat în societate și în interiorul partidului nostru o asemenea discuție”, a spus Marius Budăi, conform sursei citate.

Într-o reacţie solicitată de jurnalişti despre ce s-a întâmplat în hotelul din Olimp, în noaptea de 29 spre 30 august 2022, ministrul Budăi a spus că „Este neadevărat și fals”. „Nu am cum să fac așa ceva. Nu există să nu respect femeile”, a continuat ministrul muncii.

Marius Budăi iese la rampă!

Apoi, Budăi a continuat. „Nu a fost ușor, dar familia mă susține. Ca soț, om de stânga și ministru, am promovat măsuri care să vină în sprijinul femeilor care vor să devină mame.”, a completat Budăi.

În privința demisiei cerute de organizațiile civice, Budăi nici nu se gândeşte la aşa ceva. „Este dreptul dumnealor, eu sper ca acest răspuns să clarifice situația. Exclus să fac așa ceva”, a mai spus ministrul Muncii.

Aceasta nu este singura problemă a lui Marius Budăi. În urmă cu câteva zile, mai multe surse din PSD au dezvăluit că inclusiv Marcel Ciolacu ar fi nemulţumit de prestaţia acestuia. Noua lege a pensiilor făcută de Budăi a nemulţumit pe toată lumea. Aceasta nu reglementează pensiile speciale, lucru cerut de Comisia Europeană. Fără această reglementare, România riscă să nu primească jalonul 2 din PNRR.

To Top