Stiri Politice

Marcel Ciolacu taie în carne vie! L-a dat afară imediat. Liderul PSD care a fost obligat să-şi dea demisia

Se rupe coaliţia? Atac devastator de la vârful PSD către cei de la PNL: 'Mămăliga se umflă şi vă va exploda în faţă'
Marcel Ciolacu Sursa foto Facebook

Marcel Ciolacu taie în carne vie! L-a dat afară imediat. Liderul PSD care a fost obligat să-şi dea demisia tocmai a făcut public totul. Avea o vechime destul de mare printre social democraţi, dar acum este istorie. A fost obligat să renunţe la funcţie.

Marcel Ciolacu face curăţenie la PSD. Deputatul Ioan Mang, unul dintre liderii vechi ai partidului, a fost îndepărtat din funcţie. Preşedintele PSD Bihor a fost înlăturat din funcţia pe care o avea.

De această decizie nu a fost străin şeful formaţiunii, Marcel Ciolacu. Decizia a fost luată în şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Social Democrat desfăşurată luni.

Ioan Mang a oferit toate detaliile într–o postare pe Facebook. Biroul Permanent Judeţean a fost dizolvat, fiind format un altul, alcătuit pentru început din parlamentarii şi primarii PSD Bihor. “Referitor la organizaţia Bihor, în urma discuţiilor avute seara, a fost aprobată decizia ca funcţia de preşedinte interimar să fie ocupată de colegul nostru Radu Moldovan, vicepreşedinte PSD, coordonatorul zonei Nord-Vest şi preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud”, a arătat deputatul Ioan Mang.

Marcel Ciolacu taie în carne vie!

Mang nu s-a oprit aici. “Am speranţa că toată echipa va lucra unită pentru a obţine cele mai bune rezultate la toate alegerile din 2024”, a mai spus acesta.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, împreună cu secretarul general Paul Stănescu şi preşedintele CJ Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, care este şi coordonator al organizaţiilor judeţene din nord-vestul ţării, s-au aflat pe 14 ianuarie la Oradea. Au avut o întrevedere cu primarii şi parlamentarii social-democraţi din Bihor.

Marcel Ciolacu a declarat atunci că a dorit să ia pulsul organizaţiei judeţene. Potrivit unor membri PSD Bihor, vizita ar fi avut drept scop evaluarea şanselor de schimbare a preşedintelui Ioan Mang, aflat la conducerea organizaţiei de 13 ani.

To Top