Stiri Politice

Marcel Ciolacu, reacţie nervoasă legată de rotativa guvernamentală: “Nu suntem la bâlci!”

Scandal uriaş pe banii românilor! Marcel Ciolacu vrea impozite mai mici pentru angajaţi. Şeful PSD, contrat dur de oficialii fiscali

Marcel Ciolacu a avut o reacție privind zvonurile despre amânarea rotativei guvernamentale. Președintele PSD a exclus total acest scenariu.

Președintele PSD Marcel Ciolacu exclude amânarea rotativei premierilor și spune că între PSD și PNL există un protocol care va fi respectat.

„Eu nu răspund la ceva neoficial. PSD împreună cu PNL au un acord politic pe care îl respectăm și îl punem în aplicare. Cred că după 30 de ani au ajuns și politicienii la o maturitate politică să respecte anumite acorduri”, a spus președintele PSD, Marcel Ciolacu, întrebat despre informațiile pe surse venite din partea liberalilor cum că rotativa premierilor va fi amânată până în toamnă.

Marcel Ciolacu: Să ieșim din această zonă de specualții

Întebat dacă este convins că președintele Klaus Iohannis ăl va numi premier, întrucât acesta a vorbit despre „propuneri”, Ciolacu a spus că „nu există această temă pentru români. Această temă se vehiculează în lipsa altor teme sau altor răspunsuri ale oamenilor politici. Nu există această temă ca cineva să nu facă propunerea. Avem niște discuții, suntem niște oameni de stat responsabili. (…) Este o analiză pe text. E la plural, nu la singular… să ieșim din această zonă de specualții. Protocolul va fi respectat”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Întrebat, în continuare, de junaliști, dacă actualul premier va fi ministrul Apărării în Guvernul Ciolacu, președintele PSD a spus că acest lucru ar trebuie să întrebat chiar Nicolae Ciucă: „Cred că e cel mai în măsură să vă răspundă”.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a fost întrebat, luni, într-o conferință de presă, dacă PSD ar fi de acord cu amântarea rotativei până în toamnă.

„Nu am avut o astfel de discuție (despre amânarea rotativei până la toamnă – n.r.). Toată concentrarea noastră, a miniștrilor PSD, va fi pe rezolvarea problemelor în perioada imediat următoare, nicidecum despre ceea ce se va întâmpla în mai, conform protocolului, Cred că a rezolva problema creșterii prețurilor la alimente, a încerca să venim cu o măsură consolidată, așa cum am venit la energie, este unul dintre lucrurile pe care putem să le facem acum pentru toți cetățenii României”, a spus Oprea.

To Top