Stiri Politice

Marcel Ciolacu nu s-a mai abţinut! Ce a putut să îi facă lui Lucian Bode. Toată lumea a văzut

Marcel Ciolacu nu s-a mai abţinut! Ce a putut să îi facă lui Lucian Bode. Toată lumea a văzut

Marcel Ciolacu nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce a putut să îi facă ministrului de Interne, Lucian Bode. Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a arătat vizibil impresionat de armele și tehnica de luptă din dotarea trupelor speciale române, în cadrul expoziției de echipamente militare de la Târgu Mureș.

Marcel Ciolacu nu a fost singur acolo. A vizitat locaţia alături de premierul și președintele PNL, Nicolae Ciucă. Ciolacu a vrut să verifice personal mai multe modele de arme. La un moment dat, a făcut chiar o glumă cu ministrul liberal de Interne, Lucian Bode, pe care „l-a luat la țintă” în timp ce privea prin luneta unei arme de asalt.

„Ia, dă-o!”, se aude, la un moment dat Ciolacu în timp ce îi solicită nerăbdător lui Ciucă să testeze o armă din dotarea forțelor de operațiuni speciale ale armatei române.

„Aici avem un 416”, spune un militar care încearcă să explice câteva date tehnice despre respectiva armă.

„Are o greutate de 7 kilograme”.

„E grea!”, spune Ciolacu în timp ce cântărește în mâini arma. Pasiunea pentru vânătoare a liderului PSD este bine cunoscută. „Ei, e grea…” vine răspunul lui Nicolae Ciucă, fost șef al armatei române și fost ministru al Apărării.

Marcel Ciolacu nu s-a mai abţinut!

Marcel Ciolacu se apucă apoi să testez un binoclu. Liderul PSD se declară extrem de mulțumit. „Super! Super!” Peste câteva momente, lui Marcel Ciolacu îi este prezentat un alt model de armă.

După ce privește câteva secunde prin lunetă, liderul PSD i se adresează direct ministrului de Interne, de la PNL, Lucian Bode, aflat și el la expoziție. „Cam stai în țintă domnule ministru”, îi spune Ciolacu lui Bode.

Premierul Nicolae Ciucă și Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, au testat joi cele mai moderne arme de infanterie din dotarea trupelor române și li s-a explicat cum se folosesc. Totul s-a întamplat în cadrul unei expoziții de echipamente militare din Târgu Mureș. Cei doi lideri au participat și la manifestările organizate cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Forţelor pentru Operaţii Speciale Târgu Mureş.

To Top