Stiri Politice

Marcel Ciolacu: Îl vreau pe Mihai Tudose în Guvernul României, cât mai repede

Marcel Ciolacu: Îl vreau pe Mihai Tudose în Guvernul României, cât mai repede
mihai tudose

Una dintre schimbările notabile din Guvernul României de la finalul lunii mai va fi apariția lui Mihai Tudose ca ministru. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat ieri intenția de a-l avea pe Tudose în echipa guvernamentală.

”Da, pe Mihai Tudose îl vreau în Guvernul României, cât se poate de repede. Mihai Tudose are experienţa necesară de a face parte din Guvernul României, în orice funcţie”, a mai spus liderul PSD.

”Se apropie alegerile, vor fi patru rânduri de alegeri în acelaşi an şi întotdeauna intervine manipularea şi de această dată eu cred că ne-am învăţat foarte bine lecţia. Da, cred că vom câştiga toate rândurile de alegeri, pentru că suntem singura formaţiune politică coerentă, cu un program, cu specialişti şi cu soluţii”, le-a mai spus Marcel Ciolacu social-democraţilor.

Marcel Ciolacu: Guvernele se fac cu oameni cum este Mihai Tudose

”Am vorbit de ministere gestionate dezastruos, cum era MIPE, Ministerul Fondurilor Europene. L-am lăudat pe domnul Marcel Boloş. Au ieşit imediat breakingnews-uri, nu vrem să dăm Transporturile, vrem să ţinem pe….Nu, domnule, eu vreau un guvern performant, nu vreau un stat puternic, vreau un guvern şi un stat eficient”, a mai spus liderul PSD, la Brăila.

”Dacă revenim la mofturile de a băga funcţiile în căciulă, cum au făcut acum doi ani, pe mine m-au pierdut. Eu nu vreau să arunc actul de guvernare şi Guvernul României într-o mascaradă, cum s-a întâmplat acum doi ani, când îşi trăgeau funcţiile din căciulă, în funcţie de rezultatele din judeţe. Guvernele se fac cu oameni cum este Mihai Tudose”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a continuat: ”Trebuie odată să depăşim mofturile de politicieni mărunţi. Trebuie să ne vedem statutul nostru de oameni de stat şi numai atunci România va porni în direcţia corectă”, a afirmat el. Preşedintele PSD a mai declarat că ”au fost doi ani pierduţi pentru România cu aşa-zisa guvernare de dreapta”.

”Nu am nicio reţinere să o spun, pentru că o ştie toată lumea, eu nu jignesc nici pe cei de la PNL, nici pe liderii lor, când spun acest lucru, pentru că şi ei ştiu realitatea. Ăsta e un fapt pe care trebuie să şi-l asume”, a declarat Ciolacu, adăugând că ”dacă PSD nu intervenea în actul de guvernare, nu ştie cum ar fi arătat România”.

 

 

To Top