Stiri Politice

Marcel Ciolacu este șeful de facto al PNL. Cătălin Drulă: Nu știu de ce se codesc și nu e iau cu acte

Marcel Ciolacu: Prioritatea este să închidem, pentru totdeauna, discuția despre pensiile speciale

Marcel Ciolacu este șeful de facto al PNL, a declarat Cătălin Drulă, președintele USR, care a precizat că USR are discuții cu toate forțele care își doresc să construiască un pol în jurul Uniunii Salvați România, o alternativă de dreapta la PSD și la extremism.

„Eu înțeleg că domnul Ciolacu este șeful de facto și al PNL și nu știu de ce se mai codesc și nu se iau cu acte, adică să facă această absorbție a PNL-ului în PSD, ca să fie lucrurile clare pentru toată lumea. L-am văzut aseară pe domnul Ciolacu care ne-a spus despre planurile de viitor ale domnului Ciucă.

Cătălin Drulă: Primăria Capitalei să nu ajungă la Gabriela Firea

E destul de clar că vorbește și pentru celălalt partid și că practic sunt una și același lucru și au văzut toți românii această mare trădare și predarea unui partid istoric, topirea lui practic în interiorul PSD. Astfel încât în 2024, cine nu-și dorește PSD votează USR”, afirmă Cătălin Drulă.

Liderul USR anunță că are discuții cu alte partide de dreapta, în vederea anului electoral 2024.

„Avem discuții cu toate forțele care își doresc să construiască un pol, un pol în jurul USR, o alternativă de dreapta la PSD și la extremism. Sunt discuții care continuă pentru armonizarea acestei potențiale construcții. Cât privește Primăria Capitalei, am spus-o și o repet, vom face tot ce este necesar, inteligent și pragmatic politic, astfel încât Primăria Capitalei să nu ajungă la Gabriela Firea din nou”, adaugă liderul USR.

Cătălin Drulă crede că „anul viitor se va ridica un val anti acest tip de guvernare a specialilor, anti-PSD și fostul PNL”.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, consideră că cea mai bună variantă pentru România este o coaliţie între PSD şi PNL. El susţine că cele două partide pot avea un viitor comun şi din 2024 în privinţa majorităţii parlamentare dacă vor face o alianţă politică.

To Top