Stiri Politice

Marcel Ciolacu a intrat în campanie electorală! Cum a fost surprins şeful PSD înainte de a ajunge premier

Marcel Ciolacu a intrat în campanie electorală! Cum a fost surprins şeful PSD înainte de a ajunge premier
Marcel Ciolacu Sursa foto Facebook

Marcel Ciolacu a intrat în campanie electorală! S-a aflat cum a fost surprins şeful PSD înainte de a ajunge premier. Imagini incredibile cu liderul social democraţilor la un an de la invadarea Ucrainei de către Rusia. Ciolacu nu a fost singur.

Marcel Ciolacu a intrat în campanie electorală. Şeful celor de la PSD, însoţit de ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, au mâncat sarmale şi ciorbă de burtă cu militarii la popotă. Asta la un an de război în Ucraina.

Marcel Ciolacu şi Angel Tîlvăr au fost la baza militară Mihail Kogălniceanu. Acolo le-au mulțumit militarilor pentru tot sprijinul lor acordat în ultimul an. Cei doi au mâncat ciorbă de burtă şi sarmale la popotă cu militarii români şi cei străini.

Ministrul Apărării a susținut în direct la Antena 3 CNN că există progrese în ceea ce priveşte apărarea NATO din ţara noastră. “Există deja progrese importante în consolidarea posturii de descurajare şi apărare a NATO în regiunea noastră. Ne dorim pe lângă prezența forțelor armate americane şi înființarea unui grup din România de luptă, dar ne dorim să fie extinsă pentru că şi-a dovedit eficacitatea de a lucra cu militarii români.

Marcel Ciolacu a intrat în campanie electorală!

În prezent avem 5000 de militari străini sub pavilion NATO sau făcând parte din acorduri bilaterale”, a declarat Angel Tîlvăr.

Conform rotativei guvernamentale, Ciolacu ar urma să ajungă premier la finalul lunii mai. Atunci, Nicolae Ciucă ar trebui să-şi dea demisia. Apoi, Klaus Iohannis ar trebui să accepte nominalizarea lui Ciolacu. Astfel, după un an şi jumătate de guvernare sub conducerea PNL, cei de la PSD ar trebui să preia puterea la Palatul Victoria. Momentan, nu se ştie dacă se va întâmpla acest lucru. Cele două formaţiuni continuă să negocieze funcţiile importante de la nivelul Executivului.

Mai mult, şi şeful statului nu a spus clar dacă îl va nominaliza sau nu pe Marcel Ciolacu pentru funcţia de premier al României.

To Top