Stiri Politice

Marcel Ciolacu a anunțat candidatul PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei! “Orice s-ar întâmpla”

Marcel Ciolacu, probleme cu legea? Anunţ de ultimă oră al DNA care îl vizează direct pe şeful PSD

Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Generală orice s-ar întâmpla, a anunțat președintele PSD, Marcel Ciolacu. Informația vine în contextul în care s-a vehiculat pe surse, că cel care ar putea candida la alegerile pentru primăria Capitalei ar fi chiar Marcel Ciolacu.

Despre Nicușor Dan, președintele PSD spune că a înțeles că e un om „foarte inteligent”, dar „administrația nu e la îndemâna oricui”.

„La Capitală PSD are candidat. Se numește Gabriela Firea, indiferent câte breaking news-uri ar fi”, a spus Ciolacu, luni seara, la România TV.

Președintele PSD a spus despre Gabriela Firea că nu a avut minister și este printre primii miniștri care și-au trecut deja proiectele prin Parlament.

Alegeri Primăria Capitalei. Marcel Ciolacu: “Administraţia nu e la îndemâna oricui”.

„Gabriela Firea este candidatul PSD, orice s-ar întâmpla, la Primăria Generală. Nicușor Dan – e vreun dezvoltator care nu-și face cruce să scape de el? E cineva care să-l laude? Am înțeles că e un om foarte inteligent, dar administrația nu e la îndemâna oricui, nu-i o meserie ușoară. În acest moment nu au făcut față acești oameni noi la simple funcții în administrație”, a adăugat Ciolacu.

În toamna anului trecut, Gabriela Firea spunea că își dorește să continue proiectele din Bucureşti și nu s-a pus problema să vizeze o altă funcţie.

Marcel Ciolacu a adăugat că “administraţia nu e la îndemâna oricui”.

“Domnul Nicuşor Dan poate să fie un om inteligent şi am înţeles că e un om foarte inteligent. Administraţia nu e la îndemâna oricui, nu e o meserie uşoară, trebuie să te pricepi. Eu înţeleg cu oamenii noi din politică, am văzut ce a făcut şi ăla de la Braşov cu Curtea de Conturi, l-am văzut şi pe ăla de la Timişoara. Îmi pare rău, în acest moment nu au făcut faţă aceşti oameni la simple funcţii în administraţie”, a apreciat Ciolacu.

To Top