Stiri Politice

Marcel Boloș a încercat să prostească lumea la Bruxelles! Ghinea: Un dezastru ambulant

Marcel Boloș dinamitează alegerile locale! Cine sunt primarii care nu mai trebuie să aibă curajul să ceară votul cetăţenilor

Fostul ministru al Fondurilor Europene spune despre actualul deținător al funcției, Marcel Boloș, că “a încercat să prostească lumea la Bruxelles.”

Boloș trebuie să propună proiecte de 1,4 miliarde euro pentru suplimentul de PNRR dedicat energiei, numit REPowerEU. Zero consultări publice, mai este o lună și jumătate până la depunere.

A încercat să prostească lumea la Bruxelles cu ideea creață de a pune panouri fotovoltaice peste canalele de irigații. Nu a mers. Nimeni nu știe ce e în capul său.

La întâlnirile cu Comisia Europeană de deblocare a tranșei numărul 2 din PNRR nu participă nici el, nici măcar vreun secretar de stat. Îi scade rangul domnului ministru dacă suflecă mâinile pentru 2,6 miliarde euro. Cererea asta de plată ar fi trebuit să fie deja aprobată de anul trecut. Dacă își făcea treaba cum trebuie.

Ghinea, despre Marcel Boloș: Vrea doar să fie la butoane

Acum 4 luni spunea la PSD că asta cu pensiile speciale e un moft, o drege el. Doar nu suntem ”o țară sălbatică”. Acum și-a înghițit limba pe subiect. Vorbește despre ”maturizarea jalonului”. De parcă a pus legea la dospit. Vorbește alambicat și în limbaj de lemn ca să-și ascundă lipsa de idei și de coloană. Un dezastru ambulant acest Boloș.

Se va debloca curând tranșa a doua din PNRR, nu va sta proiectul de țară blocat în această tranșă totuși ușoară. Acesta nu va fi un succes, ci un simptom pentru neputință.

REPowerEU – mai e o lună și nimeni nu știe nimic ce vrea Boloș. Vrea doar să fie la butoane, să se prelingă pe scaun fără să facă nimic.

PNRR, jaloanele, REPowerEU sunt toate în proces de ”maturizare”. El nu face nimic, nu răspunde pentru nimic, lui i se întâmplă.

PSD-PNL încep să culeagă ”roadele” faptului că dau proiecte de țară pe mâna unui șoricel birocrat speriat de propria umbră, a scrie Cristian Ghinea pe contul său de Facebook.

To Top