Stiri Politice

Majoritatea parlamentară a apărat plagiatul, hoția, frauda, impostura și prostia. Sub nasul “profesorului” Iohannis

Vești bune pentru mamele care au copii mai mici de 5 ani. Legea pe care a propus-o PNL în Parlament
parlamentul romaniei

Astăzi majoritatea parlamentară a transmis românilor: vă vrem proști, ca să rămâneți iobagi pe tarlaua noastră, a declarat profesorul de economie Bogdan Glăvan despre dezbaterea moțiunii simple împotriva lui Lucian Bode.

Am văzut o nulitate de la PSD afirmând “Să lăsăm justiția să se pronunțe în ceea ce privește plagiatul lui Bode.” Deșteptul se prefăcea că nu înțelege distincția dintre (1) retragerea titlului de doctor, care poate să (nu) fie posibilă și asupra căreia va decide tribunalul și (2) plagiatul în sine, adică copierea muncii altora de către Bode. Asupra acestui ultim aspect nu trebuie să se pronunțe tribunalul, ci se poate pronunța orice om care e în stare să citească și să vadă copy-paste-ul.

Altă nulitate și-a bătut pur și simplu joc de noi spunând că dl. Bode nu poartă nici o responsabilitate pentru eșecul aderării la Schengen, fiindcă asta s-a întâmplat din cauza unor politicieni răi din altă țară, scrie Bogdan Glăvan pe contul său de Facebook.

Majoritatea parlamentară a apărat plagiatul

Păi dacă așa stau lucrurile și noi oricum nu putem să facem nimic, atunci să-l trimitem pe dl. Bode acasă, să nu mai mănânce degeaba salariul ăla la ministerul de interne, să nu mai mănânce banii noștri cu deplasările la consiliile alea unde suntem oricum refuzați. Să punem o maimuță în locul lui, că mai mult rău decât actualul papagal nu are ce să facă, ba chiar ne economisește niște bani.

Și tot așa.

Majoritatea parlamentară a apărat plagiatul, hoția, frauda, impostura și prostia. Astea sunt valorile la putere acum în România. Sub nasul “profesorului” Iohannis.

De asta lucrurile nu au cum să meargă bine în România.

Putem să facem noi digitalizarea mai tare ca japonezii, că va fi digitalizare pentru proști și cu proști. Putem noi să creștem PIB-ul mai tare ca Venezuela, că va fi creștere prostească, pentru proști, din care doar hoții au de câștigat. Nici o țară care suit prostia în vârful societății nu a triumfat, din contră, a rămas în beznă, exploatată de o oligarhie ticăloasă.

To Top