Stiri Politice

Lumea nu uită și nu iartă! Ludovic Orban a trecut la amenințări: Veți simți asta pe pielea voastră curând

Apare o nouă forță în politica din România! Trei partide vor să creeze o grupare de dreapta

Fostul premier Ludovic Orban a trecut la amenințări la adresa foștilor colegi de partid. Într-o postare pe Facebook, fostul președinte al PNL a votbit despre cel mai recent proiect de lege inițiat de fostul său partid.

Nerușinarea parlamentarilor peneliști este maximă.

Mai mulți parlamentari PNL, în frunte cu președintele interimar al Senatului, au anunțat cu surle și trâmbițe că au depus un proiect de lege pentru eliminarea suprataxării contractelor part-time.

Acești nesimțiți tocmai ce au votat la sfârșitul anului trecut ordonanța guvernului de creștere a fiscalității prin care s-a reintrodus aberația fiscală de supraimpozitare a contractelor part-time, care a intrase deja în vigoare din 1 august 2022, din cauza aprobării ordonanței de singurul care poate legal să aprobe în guvern un act normativ, adică de premier, care întâmplător este și președintele PNL, adică șeful lor.

Ludovic Orban: Și-au încălcat grosolan angajamentul electoral

Fariseismul lor politic depășește orice imaginație. Tocmai ei, care și-au încălcat grosolan angajamentul electoral de a nu crește nicio taxă, niciun impozit și nicio contribuție, tocmai ei, care sunt vinovați pentru lăsarea fără venit din contractele part-time a peste 150.000 de cetățeni români, tocmai ei, care și-au astupat urechile la argumentele noastre și ale mediului de afaceri împotriva creșterii fiscalității și au votat ca orbeții la comanda conducerii de partid și de stat creșterile de taxe, impozite și contribuții, tocmai ei, care au ajuns o turmă mânată de la spate de ciobanii pesediști și se comportă ca o mașină de vot pentru toate aberațiile economice pesediste, tocmai ei sunt cei care vin acum și au tupeul să spună că vor să modifice legea pe care nu s-a uscat încă cerneala semnăturilor necesare pentru promulgare.

Să îți imaginezi că poți să dai o țeapă alegătorului, mizînd pe faptul că lumea uită de la mână până la gură relele făcute de tine la guvernare, înseamnă, de fapt, să disprețuiești oamenii, să le insulți inteligența, să le sfidezi bunul simț.

Nu, epigonilor! Lumea nu uită și nu iartă. Și veți simți asta pe pielea voastră curând.

To Top