Stiri Politice

Ludovic Orban, miștouri pe Facebook la adresa lui Iohannis: M-a ras Werner o dată. Acum e rândul lui la ras

Ludovic Orban, miștouri pe Facebook la adresa lui Iohannis: M-a ras Werner o dată. Acum e rândul lui la ras

Fotul premier al României, Ludovic Orban, a postat pe contul său de Facbook o fotografie de pe scaunul de la frizer. Actualul fondator al partidului Forța Dreptei a făcut glume pe seama lui Klaus Iohannis.

Întrebat de unul dintre fanii de pe Facebook La frizeria parlamentului? Acolo se tund unii pe altii cum se zice la romani si johanis ii rade pe toti, Ludov Orban a răspuns: M-a ras Werner o dată. Acum e rândul lui la ras.

Partidul Forţa Dreptei este deschis colaborării cu “formaţiunile politice de centru-dreapta, democratice, euro-atlantice”, este într-un “permanent dialog” cu USR şi PMP şi este posibilă o “coagulare electorală” cu aceste partide, a declarat, astăzi, preşedintele formaţiunii, Ludovic Orban, informează Agerpres.

“Noi suntem deschişi dialogului şi cooperării cu formaţiunile politice de centru-dreapta, democratice, euro-atlantiste. Deja avem colaborări foarte bune şi cu USR, şi cu Partidul Mişcarea Populară. Evident, dacă sunt alţi actori politici care doresc să participe la conturarea unei alternative serioase faţă de actuala guvernare, noi suntem deschişi colaborării şi dacă va fi posibil să ajungă la o formulă de colaborare, inclusiv în alegeri, vom stabili în discuţiile pe care le avem”, a afirmat Orban după şedinţa Consiliului Naţional al partidului Forţa Dreptei.

Ludovic Orban, despre o nouă forță politică în România

El a spus că partidul pe care îl conduce este “într-un permanent de dialog” cu PMP şi USR.

“În 24 ianuarie am participat, împreună cu domnul Tomac, am depus coroană de flori la statuia lui Alexandru Ioan Cuza. (…) În ceea ce priveşte USR, noi colaborăm la nivel parlamentar, avem foarte multe de măsuri comune, atacuri la Curtea Constituţională, moţiuni, proiecte legislative pe care le-am susţinut. (…) În punctele în care avem poziţii similare, colaborăm. Unde avem poziţii diferite, fiecare ia decizia cum doreşte. Dacă mă întrebaţi dacă este posibil o coagulare electorală, am să răspund că este posibil, dar va depinde foarte mult de colaborarea dintre noi, de încrederea pe care o dobândim şi, în mare măsură, şi de modul în care se vor raporta la alegeri cele două partide de guvernare PSD 1 şi PSD 2”, a explicat Orban.

Potrivit acestuia, partidul Forţa Dreptei are 44 de filiale în judeţe şi în Bucureşti, cu peste 500 de organizaţii locale şi mai mult de 10.000 de membri înscrişi.

“Pentru anul 2023, printre obiectivele pe care le-am stabilit sunt: constituirea de organizaţii locale care să acopere minimum 80% din populaţia cu drept de vot a ţării, înscrierea a minimum 50 de mii de membri până la sfârşitul anului viitor, pregătirea candidaţilor de primari în cel puţin două treimi dintre localităţile din România. (…) De asemenea, ne-am propus ţinte legate de capacitatea de comunicare şi de transmitere a mesajelor de Forţa Dreptei”, a arătat Orban.

To Top