Stiri Politice

Luciane, ia zi-l pe silabe! Umilință cruntă pentru Lucian Bode: “A învățat un cuvânt nou: semianalfabet”

PNL: Lucian Bode este un ministru bun. Deja se exagerează cu această idee de plagiat

Un celebru om politic din USR a scris o postare extrem de ironică și umilitoare la adresa ministrului de Interne, Lucian Bode.

Scroafa în copac

M-am luat cu altele ṣi am uitat. Bode zice ca nişte semianalfabeți îl acuză de plagiat. Frate, nu că stai, că nu e ştampilă rotundă oficială, cum se ascunde Ciucă în coteț. Nu, Bode a sărit direct pe tribuna deştepților.

Acum, nu e frumos să te lauzi, dar am master la cea mai tare universitate de ştiințe sociale din Europa – LSE. Am scris 15 ani în fiecare săptămână în Dilema.

Drulă a făcut facultatea în Canada şi în liceu a fost de patru ori olimpic național la informatică. A scris manual de info pentru liceu.

Bode este incapabil să vorbească liber când prezintă în guvern un HG. Ce e acolo, de ce îl propune. Citeşte de pe foaie şi în cadru restrâns. Are nevoie de foaie și când trebuie să spună “Bună ziua”.

Evident că teza lui Bode nu e scrisă de el, omul nu e capabil să traducă sau să copieze ceva.

Vă dați seama că pe la SRI este un expert în siguranță națională, care va avea pensie specială de la 45 de ani, care a tradus pentru Bode?

Atât de penibili sunt băieții ăştia. Şi colac peste pupăză, Bode a învățat un cuvânt nou: semianalfabet. Luciane, ia zi-l pe silabe!

Lucian Bode: Nişte analfabeţi funcţionali încearcă să mă denigreze

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, în plenul Camerei Deputaţilor, că moţiunea simplă depusă împotriva sa reprezintă “un atac politic concertat”, iar acuzaţiile de plagiat privind teza de doctorat nu au legătură cu realitatea şi “nişte analfabeţi funcţionali” încearcă să îl denigreze şi îl “răstignesc în piaţa publică” cu privire la parcursul academic şi profesional.

“Mă adresez, în primul rând, colegilor semnatari ai moţiunii. Este evident pentru toată lumea că aveţi idei puţine şi fixe, deci nu pot să mă declar surprins de ideea voastră de a mai depune o moţiune. Recunosc că mă surprinde însă anduranţa pe care o aveţi la penibil şi la ipocrizie.

Aţi compus trei pagini în care aţi reuşit să menţionaţi Ministerul Afacerilor Interne o singură dată şi atunci greşit, dar numele unui jurnalist, Emilia Şercan, şi al USR l-aţi menţionat de 12 ori. Foarte interesant, o premieră pentru tribuna Parlamentului. Probabil că este parte dintr-o strategie a dumneavoastră.

Rămâne de văzut, pentru că, din păcate, acesta este motivul adunării noastre de azi: să asistăm la abuzarea unui mecanism constituţional în scop electoral şi astfel să se mai audă de cele două formaţiuni de dezertori”, a afirmat Bode.

To Top