Stiri Politice

Lucian Bode vrea să scape de plagiat! Ce a făcut ministrul de Interne

Lucian Bode vrea să scape de plagiat! Ce a făcut ministrul de Interne

Ministrul Lucian Bode încearcă pe toate căile să scape de plagiat: Emilia Șercan a anunțat pe contul său de Facebook că Bode a dat din nou în judecată Universitatea Babeș-Bolyai.

Plagiatorul dovedit Bode a dat din nou în judecată Universitatea “Babeș-Bolyai”, iar de această dată cere anularea hotărârii prin care Comisia de Etică s-a autosesizat ca să îi analizeze teza de doctorat.

Acest al doilea proces era de așteptat pentru nu putea cere doar suspendarea hotărârii fără să ceară și anularea acesteia.

Între timp, a fost înregistrat și recursul în primul dosar – pe care dr. Bode l-a pierdut – la Curtea de Apel Cluj, însă nu s-a stabilit un termen de judecată.

Interesant este că plagiatorul dovedit Bode nu a dat totuși în judecată UBB pentru a cere anularea hotărârii prin care Comisia de Etică a decis că teza sa e plagiată, iar eu aș zice că nici nu o va face pentru că ar trebui să arate în fața instanței că teza sa este una originală, ceea ce e imposibil.

Șercan, despre Lucian Bode: Avea opțiunea să mă dea și pe mine în judecată

De altfel, plagiatorul dovedit Bode avea opțiunea să mă dea și pe mine în judecată pentru că l-am denigrat spunând că teza lui e plagiată. Nu a facut-o și nu o va face din același motiv: cum ar putea să demonstreze în fața unei instanțe că nu a plagiat?

Iar cum nu poate face asta, pateticul plagiator dovedit Bode – șeful de facto al Partidului Național Liberal – plătește niște lachei să mă atace. Oare ce gândește în sinea lui despre treaba asta tatucul României Educate?, a scris jurnalista Emilia Șercan.

To Top