Stiri Politice

Lucian Bode e o catastrofă! Paleologu: Cine să-l înlocuiască, Rareș Bogdan?

PNL face scut în jurul lui Lucian Bode: Avem toată încrederea în secretarul general

Istoricul și diplomatul Theodor Paleologu, fost membru PNL, a declarat că partidul se va prăbuși pentru că are o conducere „jalnică” și e incapabil să genereze politicieni de calitate. Paleologu a spus despre Lucian Bode, secretarul general al PNL, că e o „catastrofă”, dar nici despre Rareș Bogdan sau Alina Gorghiu n-a avut cuvinte mai frumoase.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica Zilei”, moderată de Ioana Constantin pe B1 TV.

„Bode e o catastrofă pentru PNL și ei vor continua cu Bode, că nu sunt în stare să genereze altceva. Și, oricum, cine să fie în loc? Rareș Bogdan? Să fim serioși… toată garnitura din fruntea PNL e jalnică, trage în jos.

Nici cei care le poartă sâmbetele celorlalți… Cine? Gorghiu? Chiar nu văd… E rezultatul unei antiselecții care durează de ani de zile și atunci evident că te trezești la un moment dat cu o garnitură absolut catastrofală care nici nu mai poate genera schimbare. De aceea cred că PNL e tobogan și va merge în jos.

Poate că la un moment dat se vor trezi, când se vor izbi cu capul de fundul piscinei și-și vor da seama că am avut dreptate să spun lucrurile astea de ani de zile, dar mai trece timp până atunci. În 2024 probabil o să se trezească”, a declarat Theodor Paleologu.

Acesta a mai precizat că sondajele de acum sunt mult mai favorabile PNL-ului față de ce se va întâmpla la anul, când au loc alegerile.

To Top