Stiri Politice

Lucian Bode a mai primit o lovitură! Declarația făcută chiar de un ministru care e coleg cu el în Guvern

Acuzații uriașe pentru Lucian Bode: "Situație fără precedent în Ministerul Afacerilor Interne"

Lucian Bode primește încă o lovitură care, de data asta, vine de unde se aștepta mai puțin și anume, de la un coleg din guvernul în care este ministru.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, sâmbătă, că nu este obligatoriu ca toată lumea să aibă doctorat şi că nu înţelege “dorinţa sau ambiţia” de a avea acest titlu.

“Mi-e greu să fac comentarii, am făcut şi eu un doctorat acum foarte mulţi ani şi îmi pare bine că nu am avut astfel de discuţii în sistemul medical. E clar că acolo nu au fost astfel de situaţii. Eu nu înţeleg neapărat dorinţa sau ambiţia de a absolvi un doctorat, în condiţiile în care poate nu ai timp sau nu ai disponibilitate sau nu ai aplicaţie pentru… Doctoratul este o chestiune care ţine de o parte de cercetare, care trebuie să aibă şi o parte originală, o contribuţie originală. Nu cred că este obligatoriu ca toată lumea să aibă doctorat”, a susţinut Rafila, la Prima TV.

El a fost întrebat ce tratament le-ar prescrie politicienilor cu doctorate plagiate.

USR și Forța Dreptei, moțiune simplă împotriva ministrului Lucian Bode

Parlamentarii USR și Forța Dreptei au depus o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode: „România merită un negociator în dosarul Schengen care să fie privit cu respect de partenerii europeni”.

„Considerăm că România merită să aibă un șef al polițiștilor care să nu fie hoț și considerăm că România merită un negociator în dosarul Schengen care să fie privit cu respect de partenerii europeni”, spune Cristian Seidler, deputat USR.

Documentul, intitulat „România merită mai mult decât hoți în funcții publice”, este semnat de parlamentarii USR și partidului Forța Dreptei.

„Scopul prezentei moțiuni este acela de a atrage atenția asupra întârzierii nepermise într-o funcție guvernamentală a unui om care nu o merită, așa cum nu-și merită titlul academic sau respectul oricărui om care a muncit cinstit în această țară. Încă-ministrul de Interne Lucian Bode nu numai că refuză să își asume responsabilitatea pentru propriile fapte, dar, cu un insultător tupeu, încearcă să mute discuția pe un teren al banalelor schimburi de replici politice. În paralel, declanșează o ofensivă juridică dublată de o campanie mediatică menită să prezinte o realitate parțială, mincinoasă și, pe alocuri, de-a dreptul ridicolă”, potrivit textului moțiunii USR și Forța Dreptei.

To Top