Stiri Politice

Lovitură uriașă pentru Lucian Bode! Ce decizie s-a luat în Parlament

Lovitură uriașă pentru Lucian Bode! Ce decizie s-a luat în Parlament

O primă lovitură uriașă pentru Lucian Bode a venit din Parlamentul României, unde USR și Forța Dreptei au depus deja o moțiune simplă.

USR şi Forţa Dreptei au depus, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, o moţiune simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode, intitulată “România merită mai mult decât hoţi în funcţii publice”.

“În conformitate cu prevederile articolului 112 din Constituţia României şi a articolului 189 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, grupul USR împreună cu deputaţii de la Forţa Dreptei depun moţiunea simplă împotriva domnului Lucian Nicolae Bode – ‘România merită mai mult decât hoţi în funcţii publice'”, a anunţat liderul grupului deputaţilor USR, Ionuţ Moşteanu, în plenul Camerei Deputaţilor.

Deputaţii USR şi cei de la Forţa Dreptei cer demisia ministrului Lucian Bode.

Drulă, după ce Lucian Bode a cerut editurii să îi retragă lucrarea: Un pas mare către demisie

Președintele USR, Cătălin Drulă, a declarat că pasul făcut de ministrul de Interne de a retrage lucrarea despre care s-a spus că este plagiată, este „un mare pas către demisie”.

Cătălin Drulă se întreabă dacă președintele Klaus Iohannis a aflat că Bode a cerut editurii retragerea lucrării despre care s-a spus că este plagiată.

„Un mic pas pentru plagiat, un mare pas către demisie – Bode a cerut editurii sa-i retragă cartea cu plagiatul grosolan din teza de doctorat. O fi aflat și Klaus Iohannis”, a declarat președintele USR, pe pagina de Twitter.

To Top