Stiri Politice

Lovitură totală pentru Lucian Bode! Ce se întâmplă în ministerul de Interne (SURSE)

Un nou scandal în coaliţie! PSD intră cu talpa la Lucian Bode. Acuzaţii grave ale social democraţilor
Lucian Bode, sursa foto Facebook

Lovitură totală pentru Lucian Bode! Se pregăteşte debarcarea din minister. Legătura incredibilă cu Emil Boc. În urma noilor dezvăluiri apărute în spaţiul public ar urma un adevărat cutremur în ministerul de Interne. Sunt dezvăluiri de ultimă oră.

Ar urma debarcarea unui om important din ministerul condus de către Lucian Bode. Este vorba despre Ștefania Gabriella Ferrencz, cea care în prezent ocupă funcția de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne.

Aceasta și-ar pregăti plecarea din MAI. Ar urma să se retragă la Cluj, conform bugetul.ro. Acolo, cea supranumită blonda lui Boc ar urma să ocupe o funcţie în cadrul instituţiei conduse de către fostul premier PDL. Debarcarea acesteia s-ar produce din cauza lui Bode.

Actualul ministru de interne ar avea un viitor incert la şefia instituţiei, spune sursa citată. Inclusiv președintele Klaus Iohannis le-ar fi spus celor de la PNL că trebuie să-l înlocuiască pe Lucian Bode. Înainte de a ajunge la Ministerul de Interne, Ferencz a fost secretar general la Ministerul Transporturilor, în perioada în care instituția era condusă de același Lucian Bode.

Lovitură totală pentru Lucian Bode!

Cariera Ștefaniei Ferencz a început în anul 2001. Imediat după facultate, aceasta a fost consilier la cabinetul de deputat al lui Emil Boc. Apoi, femeia a ajuns să fie director al cabinetului lui Boc și coordonator al activității de consiliere al grupului parlamentar PD.

Când Emil Boc a ajuns pentru prima dată primar al Clujului, Ștefania Gabriella Ferencz lucra în cadrul Primăriei Cluj-Napoca. Apoi, după înscăunarea acestuia ca premier, aceasta a fost adusă director de Cabinet al Prim-Ministrului.

După ce Emil Boc a revenit în fotoliul de primar al Clujului, și Gabriella Ferencz s-a întors în Primărie. În perioada 2014-2019 a aocupat postul de director general al Direcției de Comunicare, Dezvoltare Locală și Management Proiecte, mai spune bugetul.ro.

To Top