Stiri Politice

Lovitură totală pentru Liviu Dragnea! Decizia instanţei este definitivă. Nu mai are nicio şansă

Dezvăluire șocantă despre Liviu Dragnea! Anca Alexandrescu: Am primit un telefon

Lovitură totală pentru Liviu Dragnea! Decizia instanţei este definitivă. Nu mai are nicio şansă. Fostul şef al celor de la PSD a încercat să revină în politică. Instanţa la blocat însă, iar decizia magistraţilor este acum definitivă. Curtea de Apel București a respins marți, 25 aprilie, cererea de înregistrare a Partidului România Suverană.

Această formațiune politică era un vehicul pentru Liviu Dragnea. Asta după despărțirea acestuia de Alianța Pentru Patrie (APP).

În octombrie anul trecut, printr-o cerere înregistrată pe rolul Tribunalului Bucureşti – Secţia a V-a Civilă, petenţii Stana Sever, Nae Valentin Marian, Roibu Ionela Cătăina, Stoica Ciprian și Grigore Ionuţ Adrian, în calitate de membri fondatori ai Partidului România Suverană – PRS, au solicitat înregistrarea acestui partid în Registrul partidelor politice. Președintele viitoarei formațiuni politice urma să fie fostul ministru de interne Carmen Dan.

Reprezentantul Ministerului Public, având cuvântul, a solicitat admiterea cererii. În acest context, la 6 decembrie 2022, constatând că toate condițiile erau îndeplinite, Tribunalul București a pronunțat următoarea soluție. “Admite cererea. Dispune înregistrarea Partidului România Suverană – PRS în Registrul partidelor politice aflat la grefa Tribunalului Bucureşti, partid ce va dobândi personalitate juridică de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 06.12.2022”, spuneau magistraţii.

Lovitură totală pentru Liviu Dragnea!

În intervalul de 5 zile prevăzut de soluția instanței, Stoica Ciprian, unul dintre cei 5 petenți care au solicitat înregistrarea acestui partid în Registrul partidelor politice, atacă soluția cu apel, așa că procesul se mută la Curtea de Apel București.

Stoica Ciprian figura în 2022 ca vicepreşedinte interimar responsabil cu coordonarea organizațională – Zona Drumul Taberei al Organizaţiei Alianței pentru Patrie (APP) Sector 6.

Marți, 25 aprilie, judecătorii de la Curtea de Apel București au hotărât să tranșeze definitiv dosarul și să blocheze înregistrarea noului partid. ” Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active, ca neîntemeiată. Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa civilă apelată, în sensul că: Respinge cererea de chemare în judecată ca neîntemeiată, în sensul că respinge ca neîntemeiată cererea de înregistrare a Partidului România Suverană – PRS în Registrul partidelor politice aflat la grefa Tribunalului București. Ia act că intimatul Grigore Ionuț Adrian nu solicită cheltuieli de judecată în apel. Definitivă. Pronunţată azi, 25.04.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, a spus instanţa.

To Top