Stiri Politice

Lovitură totală pentru George Simion! Un lider AUR a dezertat din partid. A fost deja prezentat la PNL

George Simion aruncă bomba în Parlament! Prima decizie luată în scandalul legat de Victor Pițurcă
George Simion, sursa foto facebook

Lovitură totală pentru George Simion! Un lider al celor de la AUR a dezertat din partid. A fost deja prezentat la PNL şi urmează să se bată pentru o funcţie importantă la viitoarele alegeri locale. Fostul şef AUR a fost prezentat ca o adevărată vedetă.

George Simion pierde un om important din AUR. Este vorba despre un şef de filială. Fostul şef AUR Satu Mare, Iulian Câcău, s-a înscris în filiala judeţeană a PNL. Anunțul a fost făcut de deputatul Adrian Cozma, preşedintele organizaţiei judeţene.

„Am reuşit să aduc în echipă un tânăr cu potenţial, dedicat, un tânăr patriot, care de astăzi va face parte din echipa PNL şi evident cu gândul la anul 2024 când va trebui să dăm un examen în faţa sătmărenilor în administraţia locală. Consider că este un câştig din mai multe puncte de vedere.

Lovitură totală pentru George Simion!

Consider că Iulian Câcău se pretează perfect pe ceea ce ne dorim noi, pe ceea ce eu promovez de câţiva ani şi îmi doresc ca în 2024 să câştigăm alegerile”, a spus Adrian Cozma, conform Obiectiv SM.

Iulian Câcău a declarat că PNL este singurul partid din Satu Mare care vrea să câştige Consiliul Judeţean. Acesta era şi obiectivul său şi de aceea s-a înscris în partidul condus de către Nicolae Ciucă. Astfel, fostul şef AUR a trecut din Opoziţie la putere. „După mai bine de 2 ani de tatonare a vieții politice am observat că PNL este singurul partid care își dorește cu adevărat să câștige Consiliul Județean la următoarele alegeri și este singurul partid care face opoziție în județ, de aceea am ales să mă alătur,” a declarat Iulian Câcău, conform sursei citate.

Alegerile locale urmează să aibă loc la mijlocul anului 2024. S-a vorbit despre comasarea acestora cu alegerile europarlamentare. Mai mult, puterea şi-ar dori să comaseze şi alegerile prezidenţiale cu cele parlamentare. Momentan, nu s-a ajuns la un consens în coaliţie în aceste probleme.

To Top