Stiri Politice

Lovitură totală pentru George Simion! Omul său de încredere a plecat în alt partid. Dezvăluiri incredibile din interior

Alianță bombă în politică! S-a aflat cu cine s-a întâlnit George Simion, liderul AUR

Lovitură totală pentru George Simion! Omul său de încredere a plecat în alt partid. Dezvăluiri incredibile din interior. Liderul AUR îl propusese ca premier pe Călin Georgescu. Acum, acesta tocmai a fost ales ca preşedintele unei alte formaţiuni politice.

George Simion l-a numit, în mai multe rânduri, pe Călin Georgescu, drept omul potrivit pentru funcţia de premier. Acum,  Călin Georgescu a fost votat, în unanimitate, în funcția de președinte al Partidului Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor, în cadrul unui Congres organizat la București.

Expert internațional în dezvoltare durabilă, cu o experiență de 17 ani în cadrul Organizației Națiunilor Unite și fost raportor special al ONU cu privire la obligațiile privind drepturile omului legate de gestionarea ecologică și eliminarea substanțelor și deșeurilor periculoase, Călin Georgescu a fost ales președintele antreprenorilor și agricultorilor români. Totul s-a întâmplat în cadrul Congresului AAA, formațiune politică înființată în 2021.

Delegați din toată țara și-au ales liderul în unanimitate. Obiectivul principal al partidului condus de Călin Georgescu susține redistribuirea puterii în România după modelul economic ”suveranist-distributist, bazat pe producția locală și pe democrația participativă”, conform programului politic al Partidului Alianței Antreprenorilor și Agricultorilor.

Lovitură totală pentru George Simion!

Călin Georgescu a anunțat, în cadrul Congresului, lansarea proiectului de țară ”Hrană, Apă, Energie” susținut de Partidul Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor. Proiectul va fi parte componentă a programului politic al formațiunii AAA, pe care partidul îl va propune națiunii române.

”A venit vremea să facem istorie, nu politică”, a declarat Călin Georgescu, făcând referire la nevoia de ”liniște socială” și la ”rezolvarea crizei unei civilizații care s-a îndepărtat de Dumnezeu.”, a spus Georgescu, conform gandul.ro.

AAA, reprezentat de președintele Călin Georgescu, susține pentru România o societate fundamentată pe valorile familiei creștine, a cărei sustenabilitate economică se bazează pe micul producător, mijlociu și mare, iar baza o reprezintă țăranul român.

Programul politic al partidului susține ”un stat nou, suveranist-distributist, zidit pe realitățile naționale: familia creștină ca bază socială; producătorul mic și mijlociu și țăranul ca bază economică”.

To Top