Stiri Politice

Lovitură totală pentru George Simion! A mai pierdut un om important. Parlamentarii pleacă pe capete din AUR

Cea mai simplă coaliție de guvernare ar fi PSD-AUR! Anunțul care aruncă în aer politica din România: Sondajele ne dovedesc

Lovitură totală pentru George Simion! A mai pierdut un om important. Parlamentarii pleacă pe capete din AUR. Deşi sondajele de opinie sunt favorabile formaţiunii politice a lui Simion, mulţi dintre parlamentari decid să plece din partid.

George Simion a mai rămas fără un deputat. Este vorba despre parlamentarul de Arad, Vasile Nagy. Acesta a anunţat că părăseşte, începând de miercuri, grupul parlamentar AUR, urmând să activeze ca neafiliat, pentru moment. Chiar acesta a făcut anunţul.

Nu se ştiu, momentan, date clare în privinţa demisiei acestuia din partidul lui George Simion. Este posibil ca Nagy să ajungă în noul partid al Dianei Şoşoacă, SOS România sau să meargă la PSD.

Momentan, acesta nu a vrut să spună cărei formaţiuni politice i se va alătura. Din discursul său pare că va merge la SOS România, formaţiunea nou înfiinţată a Dianei Şoşoacă. ”Astăzi, în şedinţa Grupului parlamentar AUR din Camera Deputaţilor, mi-am anunţat colegii că am decis să părăsesc acest grup. Până ce voi analiza strategia politică pe care o voi aborda în viitor, voi activa în Parlament ca deputat neafiliat.

Lovitură totală pentru George Simion!

Este un anunţ important pentru orice persoană implicată în politică, le mulţumesc colegilor din Grupul parlamentar AUR pentru buna colaborare, dar de astăzi, drumurile noastre politice se despart. Este important să fii ferm în convingerile tale politice şi să îţi urmezi viziunea, chiar dacă asta înseamnă să iei decizii grele.

Voi continua să apăr acele valori care m-au făcut să intru în politică: cinstea, corectitudinea, dragostea faţă de ţară şi popor, dedicarea totală pentru a-mi valorifica experienţa în favoarea electoratului, cel care, prin voturile sale, ne-a trimis pe fiecare dintre noi în Parlamentul României”, a declarat Vasile Nagy, deputat de Arad, conform comunicatului.

Alți 10 deputați și 2 senatori AUR au demisionat din partid de la începutul legislaturii. Asta în ciuda faptului că toate sondajele de opinie dau AUR în acest moment la 22% şi cu cea mai mare tendinţă de creştere dintre toate formaţiunile politice.

To Top