Stiri Politice

Lovitură totală pentru Elena Udrea! Vestea primită în puşcărie. Ce a pierdut fostul ministru

Lovitură totală pentru Elena Udrea! Vestea primită în puşcărie. Ce a pierdut fostul ministru
Elena Udrea, sursa foto facebook

Lovitură totală pentru Elena Udrea! Vestea primită în puşcărie. S-a aflat ce a pierdut fostul ministru al Dezvoltării. Nu mai are nicio şansă să recupereze nimic. Anunţul oficial a fost făcut de către cei de la ANAF. Este vorba despre una dintre maşinile acesteia.

Elena Udrea şi-a mai pierdut o maşină. Anunţul Fiscului este extrem de clar. Aceştia au reușit să vândă una dintre mașinile confiscate ale fostului ministru al Dezvoltării.

Este vorba despre un autoturism din 2012, care are 70.000 de kilometri la bord. Este vorba despre un Fiat 500. Autoturismul a fost fabricat în 2012, iar prețul cu care s-a vândut este de 27.000 de lei. Marea miză sunt însă terenurile pe care le deţine Udrea şi au fost confiscate.

Lovitură totală pentru Elena Udrea!

Terenurile fostului ministrul al Turismului sau al Dezvoltării nu au fost vândute. Totul s-a întâmplat deoarece nu s-a prezentat niciun cumpărător la licitație. Astfel, ANAF spune că preţul de aproximativ 800.000 de euro al grupului de şase terenuri ar urma să scadă, la următoarea încercare, cu 25%, conform profit.ro.

Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Udrea este încarcerată în Penitenciarul Târgşor începând din luna iunie. Atunci a fost extrădată din Bulgaria, unde plecase în ziua pronunţării condamnării.

Udrea mai este implicată şi în alte dosare penale, dar acestea se află în diferite stadii ale judecăţii. În niciunul dintre acestea verdictul final nu s-a dat.

To Top