Stiri Politice

Lovitura supremă pentru Marcel Ciolacu! PNL detonează bomba în politică: Programul de guvernare nu este al PSD

Lovitura supremă pentru Marcel Ciolacu! PNL detonează bomba în politică: Programul de guvernare nu este al PSD

Lovitura supremă pentru Marcel Ciolacu! Alina Gorghiu a ieșit astăzi cu o serie de afirmații în care lovit total în partenerii de coaliție. Programul de guvernare nu este al PSD, a declarat vicepreședintele PNL.

Nu va fi un program de guvernare nou, va fi același program de guvernare, îmbunătățit, spune vicepreședintele PNL Alina Gorghiu.

„Președintele PNL, Nicolae Ciucă a afirmat deja că programul de guvernare nu este al PSD, nu este al președintelui Ciolacu sau al președintelui Ciucă”, spune Alina Gorghiu, întrebată despre prioritățile PSD anunțate deja pentru preluarea funcției de premier.

Ea afirmă că „este programul României, este un program care a fost votat în Parlamentul României, cu priorități iar acest program poate fi ajustat”

„Acest program poate fi nuanțat pentru că parte din punctele din acest program au fost deja adoptate. Nu va fi un program de guvernare nou, va fi același program de guvernare, îmbunătățit”, a spus Gorghiu.

Marcel Ciolacu: Sunt convins că asta așteaptă românii de la noi

Potrivit Alinei Gorghiu, programul de guvernare este al coaliției PNL, PSD și UDMR și nu este făcut exclusiv de premier.

„Este rezultatul unei negocieri și toate ajustătile vor fi discutate în coaliție”, a arătat Gorghiu.

„Românii au au nevoie de soluții, de un plan social și economic articulat, nu de avioane”, afirma miercuri dimineața liderul PSD, Marcel Ciolacu.

„Ne concentrăm pe redactarea unui plan de măsuri care să stopeze creșterea prețurilor și a inflației, să încurajeze producția autohtonă, să creeze noi locuri de muncă și să protejeze firmele”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El apreciază că românii nu sunt interesați de „rotative,comasări de alegeri, bătălii pe funcții sau alte aranjamente electorale”.

„Sunt convins că asta așteaptă românii de la noi. Nu rotative, comasări de alegeri, bătălii pe funcții sau alte aranjamente electorale. Oamenii au nevoie de soluții, de un plan social și economic articulat, nu de avioane”, încheie Ciolacu.

To Top