Alegeri Locale 2024

Lovitură devastatoare pentru Nicuşor Dan! Are zilele numărate la Primăria Capitalei. Dezvăluiri incredibile despre edil

Cutremur la Primăria Capitalei! Se cere demisia, de urgenţă, a lui Nicuşor Dan: 'Ieşi, naibii, odată din universul tău paralel!'

Lovitură devastatoare pentru Nicuşor Dan! Acesta are zilele numărate la Primăria Capitalei. Ies la iveală dezvăluiri absolut incredibile despre edilul şef al Bucureştiului. O serie de sondaje de opinie spun că acesta este complet ieşit din cursă pentru un viitor mandat.

Nicuşor Dan a bătut-o pe Gabriela Firea în 2020. A avut parte de sprijinul politic al PNL şi USR. La aproape trei ani de mandat, încrederea în edil a scăzut enorm.

Lovitură devastatoare pentru Nicuşor Dan!

Nicuşor Dan nu mai are nicio şansă la al doilea mandat în fruntea Capitalei. Cel puţin asta susţine sociologul Mirel Palada. Acesta spune că primarul Sectorului 1 din București, Clotilde Armand, a ajuns la 75% gradul de neîncredere. Dar asta nu e tot. Nici edilul general nu o duce bine deloc. palada vine cu o dezvăluire clară.

„Nicușor Dan ar pierde alegerile cu brio. Lumea este foarte nemulțumită. Clotilde Armand a ajuns la 75% gradul de neîncredere. Nicușor Dan este la 70%, iar Clotilde la 75%.

Foarte greu vezi în sondaje așa ceva. Este greu să te uiți în oglindă și să recunoști că ai greșit. Eu, de exemplu, sunt o persoană care a recunoscut public că am fost păcălit”, a spus Mirel Palada, la emisiunea Marius Tucă Show, conform gandul.ro.

Alianţa dintre USR şi PNL este deja o amintire de când liberalii au făcut coaliţie cu PSD. De altfel, mai mulţi lideri liberali l-au atacat pe primar în ultimul timp. Nicuşor Dan continuă să nu reprezinte niciun partid politic. Astfel, liberalii au spus clar că vor candidat propriu la Primăria Capitalei în 2024. Nici USR nu s-a pronunţat dacă îl mai susţine sau nu pe actualul edil al Capitalei.

Nici PSD nu a ieşit oficial cu un candidat pentru alegerile locale din 2024. Chiar dacă Gabriela Firea a spus, în mai multe rânduri, că vrea să-şi încearcă norocul din nou, social democraţii nu au nimic bătut în cuie. În acest moment, niciun alt candidat nu ar avea şanse conform sondajelor de opinie.

Mai mult, unul dintre parlamentarii PNL l-a atacat dur pe actualul primar. Deputatul Pavel Popescu i-a cerut să iasă public şi să vorbească despre decesul tinerei care a fost atacată de câini. Mai mult, deputatul i-a şi cerut demisia actualului edi.

To Top